Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Ucisk na klatkę piersiową, kołatanie serca i drżenie rąk a stres i wysiłek fizyczny

Gość anonim94

Rekomendowane odpowiedzi

Gość anonim94
Witam! Od kilku miesięcy mam spore problemy ze zdrowiem (mam 16 lat). Coraz częściej mam napady, podczas których odczuwam ogromny nacisk na klatkę piersiową i się duszę, serce bardzo szybko mi bije i boli, ręcę się trzęsą a placów nie mogę wyprostowac (boleśnie się skrzywiają i drętwieją strasznie), mam też zawroty głowy i problemy z mówieniem wtedy, często też oczy mi wtedy bardzo łzawią. Dzieje się tak w sytuacjach stresowych i po wfach, a czasem bez przyczyny. Bardzo często także boli mnie serce i ciężko złapac mi oddech, czesto bez przyczyny puszcza mi się sama z nosa krew, a czasem jakaś zółta ciecz. Ciągle mnie też boli głowa i jestem zmęczony (po cwiczeniach łapią mnie skurcze i puszcza się krew z nosa - a sporo dawniej cwiczyłem). Na co dzień ręcę mi także bardzo *chodzą* i mam nerwicę. Często też mam bóle nerek i wątroby, czasami w moczu mam krew. Są też inne objawy, które nie zawsze występują. co to może byc?