Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Kłucie w sercu, krwawienie z nosa i osłabienie

Gość Mariusz23

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Mariusz23
Witam wszystkich.mam na imie mariusz,mam 23 lata i mam problem.otórz od jakiegos czasu mam klucia w lewej górnej czesci klatki piersiowej jakby w sercu.od niedawna klucia nasilaja sie.przy takim ze to nazwe ataku (kluciu)nie umie złapać tchu jakby cos uciskalo mi klatke piersiowa kreci sie w głowie robi slabo,czasami pojawiaja sie krwawienia z nosa.moze ktos wie co to moze byc.prosze o odpowiedz z gory dziekuje.pozdrawiam
Do Mariusza poradzić może tylko lekarz kiedy byłam w twoim wieku huknął na mnie kariolog że z nerwicą nie chodzi się do kardiologa dałam się na spokój itak żyłam z bólem serca 20 lat dzisiaj wiem że zaniedbałam sprawę bo już zapóżno na skuteczne leczenie zmiany przerostowe serca dają niewydolność a więc szukaj porady u dobrego kardiologa a nie na forum
Witam, kłucie w okolicy serca także miałem w wieku 16-18 lat. Kłucia tak się nasilały, że trafiłem do szpitala na oddział kardiologiczny. Przebadano mnie od A do Z okazało się, że mam niedomykalność zastawki mitralnej. Lekarz przepisał mi Bisocard na zwolnienie trochę serducha oraz Magnez. Brałem regularne, zacząłem pływać. Dziś mam 25 lat niedawno robiłem Echo serca i lekarz stwierdził, że zastawka się naprawiła!:) wszystko jest podobno OK. Mariusz, twoje kłucia w okolicy serca mogą być spowodowane także nerwicą, o której może nawet nie wiesz, osłabieniem organizmu dlatego masz wycieki krwi z nosa. Lepiej iść do Kardiologa i się przebadać, na echo wszystko będzie widać.