Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zawroty głowy, zmęczenie i kłucie w klatce piersiowej a nerwica

Saibi

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Od jakiegoś miesiąca mam takie o to problemy: -Jestem przemęczony -Czasami znajduję się w stanie takiej utraty świadomości. Jednak wiem co się dzieje w okół mnie i nigdy nie zemdlałem. Jest to coś takiego jakbym myślami był gdzie indziej a ciałem np. w moim domu ^^ -Raz na jakiś czas czuję leciutkie ukłucie w klatce piersiowej(kiedyś zdarzało się to bardzo często teraz max raz na dzień) Ukłucie trwa około sekundy -Jak np. myję zęby to wyobrażam sobie czasem że przez przypadek mogę połknąć szczoteczkę :P -Jestem osłabiony -Prawdopodobnie mam troszkę pogorszony wzrok(nie jestem tego pewien) -Trudno jest mi się skoncentrować -Zdarza się że światło mi przeszkadza Byłem u moim zdaniem bardzo dobrej lekarki. Jest ona taką przyjaciółką rodziny :P Stwierdziła że to wszystko mogę być objawy dojrzewania. Miałem robione EKG i badanie krwi i wyszły bardzo dobrze. Z tego co tu przeczytałem wiele osób z nerwicą ma podobne objawy. Może wie ktoś co się ze mną może dziać? Mam 15 lat Pozdrawiam