serek Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Witam, Mam pytanie, gdzie przyjmuje prywatnie doc dr hab. n. med. Piotr HENDZEL z Oddzialu Kardiochirurgi Wojskowego Instytutu Medycznego na Szaserów w W-wie? Jakie sa Wasze opinie o tym Lekarzu? Dziekuje z gory. Pozdrawiam, serek Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość zz Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Bardzo dobry lekarz. Przyjmuje w Darmedicus , Warszawa ul. Wiatraczna 15 lok. U-1, tel: 22-4651791 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Wiwi Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Wspaniały lekarz i człowiek ,blisko 4.5 roku temu przeprowadził u mnie bardzo trudną operację byy-pasów .Dzięki Jego wiedzy i umiejętnościom żyje .Jestem za to szalenie wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Stanislaw Opublikowano 21 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Dr Piotr Hendzel jest znakomitym chirurgiem i wspaniałym człowiekiem o bardzo szerokich zainteresowaniach poza medycznych (m. in. sztuka). Mnie operował na serce (bypassy - 4) przed kilkunastu laty i mimo podeszłego wieku świetnie funkcjonuję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość andrut Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Prof. Piotr Hendzel jest wspaniałym specjalistą kardiochirurgiem i równie wspaniałym człowiekiem. Uratował mi życie po fatalnej kardio-partaninie słynnego *geniusza* dr G., który pozostawił mnie do powolnego zejścia z dwoma cieknącymi dziurami w szwie okołozastawkowym po wszczepieniu wadliwej zastawki mitralnej. Niedotleniony dusiłem się, a dzięki zwykłej ludzkiej życzliwości Pana profesora obchodzę piątą rocznicę szczęśliwego ocalenia. Dzięki Profesorze ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość pacjent Opublikowano 25 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Super, Pan Dr. robil mi bypass 12 lat temu. Zyje jakby nic sie nie stalo. B. dobry lekarz, jestm Mu wdzieczny Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Magda Opublikowano 31 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 Czy ktoś wie gdzie aktualnie przyjmuje doktor Hendzel? Niestety na Wiatracznej już nie😒 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi