kociaczek1989 Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Witam! Od jakiegoś czasu mam skurcze mięśni, coś jakby pulsowanie... Ostatnio doszły do tego dolegliwości bólowe w okolicy kończy górnych i dolnych. Nie umiem stwierdzić jednoznacznie czy ból dotyczy kości,stawów czy mięśni. Zauważyłam również lekkie drżenie rąk oraz nieprzyjemne kłucie w sercu. Proszę, jeśli ktokolwiek wie, czego to mogą być objawy oraz do jakiego specjalisty się udać, będę wdzięczna na pomoc... Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza
agusiaf31 Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Moim zdaniem powinny wystarczyć wizyty u internisty i neurologa. Internista wypowie się na temat serca i ew. wyśle na badania a neurolog na temat drżenia i bólu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kffilip Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 I co Ci jest?... czy też było, bo mam takie same objawy. Z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi