Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Drętwienie języka, szum w uszach i światłowstręt a nerwica

tomek4d

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie :) Wczoraj byłem u lekarza rodzinnego z moim odrętwiałym językiem stwiierdził że niemam powodów doniepokoju a ja się jednak martwie bo mam zaledwie 19 lat a jestem słaby szumi mi w uszach a jestem gitarzystą i to szumienie zmusiło mnie doodłożenie instrumentu prucz szumów mam jeszcze odrętwiałyjęzyk słońce dzienne mnie razi jestem osłabionynatyle że się chwieje gdy stane całe życie stało się mi obojętne co jest niezafajne na dłuższą mete a ten pisk mi niedaje spokoju wspomne że kiedyś miałem stany lękowe. Czy to może być nerwica???? Proszeo wypowiedzi :( Z góry dziękuje i pozdrawiam Tomek;)
Gość agusiaf31
Faktycznie, niektórzy z nerwicą tutaj mają i takie objawy. Niepokojące jest to, że życie Ci zobojętniało, bo to objaw depresji. No chyba, że zażywasz jakieś leki, niektóre dają też takie dziwne skutki uboczne. Może psycholog by Ci pomógł?
Heh muzyka i koleżanka ale słuchanie muzyki mnie fajnie uspokoaja ale przez to piszczenie w uchu niemoge grać na gitarze co mnie hmmm dobija niemoge się na niczym skupićco jest straszne od dziś zaczołęm zażywać neospasmine dobre zioło moim zdaniem ale dlaczego przy nerwicy czy czymś tam podobnym się kręci w głowie ijest się osłabionym???? przecież to psychika eh jak mi tonieminie to nie wiem Pozdrawiam dzięki za wypowiedź
Witaj Tomku. Jeśli chodzi o tzw.szum w uszach, nie wiem czy nie mógłbys sprawdzic tego u laryngologa. gdyz ja miałam kiedys taki objaw, jakbtm miała w uchu jakąś bzyczaca osę i ten objaw po sprawdzeniu uszu przez laryngologa mi minął.Ale nerwica moze dawac przeróżne objawy, więc moze zastanów sie, czy cos co sie dzieje lub co sie stało kiedyś, a czego nie przepracowałeś może teraz dać o sobie w ten sposób znać.Pozdrawiam
Heh tenokres paru miesięcy w stecz był trochestresujący idepresyjny że tak to ujmę problemy z uszami miałem wcześnie co mnie dobiło ponieważ mi tak je zatkało że prawie niesłyszałem teraz mam wizyte u laryngologa w maju dopiero tacdo tego doszła szkoła i sprawa z ocenami a jak już wspomniałem w zeszłych postach miałem już kiedyś stany lękowe pare lat temu. Niewiedziałem do tej pory że nerwica może mieć takie objawy i dopiero teraz wiem jakie ma skutki złapanie takiego utrapienia heh ;:( dzięki za wypowiedzi pozdrawiam
Heh dziś z rana gdy wstałem przez dziesieć minut okoo mi niepidszczało w uchu poczym dopiero zaczeło gdy o tym pomyślałem jak mi coś w nim zadzwonilotak do południa czułem jakbym odzyskiwał siły muzyke czułem jak dawniej ale po południu znowu wszystko się znowu zaczeło a do tego jeszcze te zawirowania lekkie w głowie eh Pozdrawiam Tomek
Dziękuje ale ja nadal heh nierozumiem swojego stanu w jakim aktualnie się znajduje osłabienie???? czasami skaczący oddech(jak przy powstrzymywaniu płaczu) szumy w uszach teraz wiem że to moja psychika ale co mam proszki jakies brać???? Mam taki przedmiot w szkole zawodowy jak podstawy psychologi zapodam temat nerwica niepowiem że to ja ja mam a się dowiem czegoś i inni przy okazji Pozdrawiam Tomek