Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nastawienie kardiologów do chelatacji

Gość Gocha

Rekomendowane odpowiedzi

wracam do tematu cheletacji z przed 2 lat, czy nastawienie kardiologów zmieniło sie w tym temacie ? mam zamiar poddać ise tej kuracji - to co czytałam na ten temat wygląda obiecująco ale chciałabym porozmawiać z ludzmi którzy poddali sie tej kuracji pare lat temu , dowiedzieć się czy to długo działa (1 raz na życie),czy przyniosło oczekiwane skutki?
coś takiego znalazłam : Adverse Effects of Chelation Therapy Side effects appear to be controlled by adjusting the duration, frequency of treatment, and diminish after the first few treatments. Many patients do not experience side effects Severe kidney damage (renal tubular necrosis) bone marrow suppression shock hypertension cardiac arrhythmias allergic reactions headache fatigue mild transient fever convulsions nausea/vomiting
Gość jureklubl
jureklubl do Gochy- nie daj się wrobić w oszustwo chelatacyjne. Nie pomaga a może zaszkodzić.Mam całą dokumentację dot.chelatacji z opiniami kardiochirurgów.Osobiście byłem na tej kuracji i jaki efekt????? drugi zawał i WZW*C*.Sprawę prowadzi Prok.Okręg. w Warszawie.Kolega pillot z PLL LOT wylew.Jak masz ochote pogadac łap mnie na skype nic jureklublin.Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt))))).