markiewiczwieslawa Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Jestem tu nowa .stwierdzono u mnie nwrwice biore takie leki:zotral-50 ,rano,chlorprothixen-1rano ,1 w poludni i2 na noc oraz pol depakine na noc biore juz miesiac -ale jestem taka roztrzesiona gorsza nerwowa zystko trzeszie ws mi sie w srodku .T o sa leki od doktor psychiatry ,na kontrol mam 25 lutego czy ktos takie leki bierze i jak sie czujecie Cytuj Odnośnik do komentarza
Jagoda65 Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Witam. Niestety nie znam tych leków, ale może są to skumulowane skutki uboczne .Może zmniejsz sobie dawki ..A najlepiej skontaktuj się z lekarzem.Poproś o telefon np. w rejestracji. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
markiewiczwieslawa Opublikowano 19 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Dziekuje za rade , ale poczekam bo mam isc na kontrol 25 lutego-pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi