Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Napady lękowe, zatykanie gardła, drętwienie twarzy po alkoholu

Gość Adrian

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich mam na imię Adrian mam 25 lat i wielki problem... Zaczęło sie w sierpniu 2006 roku bylem wtedy w wojsku w służbie zasadniczej ,pewnej nocy nie moglem zasnąć słyszałem swoje serce i jakoś duszno mi sie robiło myślałem ze mam atak serca wiec zadzwoniłem po karetkę.W szpitalu wojskowym spędziłem 2 dni porobili mi wszystkie badania po zrobieniu wyników które były idealne brałem concor cor 1 opakowanie.Po powrocie ze szpitala wcale nie bylo lepiej wręcz przeciwnie objawy sie nasilały doszły napady lekowe i uczucie nieustannego przedmiotu który tkwił mi w gardle,potwornie się balem o swoje zdrowie.odwiedzałem regularnie wszystkich lekarzy szukajac przyczyny moich dolegliwości niestety na próżno czułem się cały czas tak samo bylem slaby i szybko sie męczyłem chcieli mnie nawet zwolnic do cywila z kategoria zdrowia D ,ale udało mi sie przejść przez wojsko problem jednak nie znikną.przeszły mi napady lekowe ale zauważyłem po każdym piciu alkoholu ze drętwieje mi twarz i wykręca mi kończyny...zapisałem się na badanie hol ter które wykazało tez ze jestem zdrowy.od 2006 roku problem nie minol nie wiem co mam robić zdecydowałem się napisać na forum może ma ktoś taki sam problem jak ja i sobie z nim poradził ,czy to jest choroba psychiczna do jakiego lekarza powinienem się udać jakie badania zrobić proszę was pomóżcie mi.
chyba nerwica..na początek weż używaj ziołowe tabletki o nazwie,,Tabletki uspokajające 3x dziennie i stale...i zobacz czy to przynosi ci ulgę .Jeśli tak,to z nich nie rezygnuj.I idż do psychologa.Pomoże ci nazwać problem .Jak poznasz twój problem,to łatwiej będzie z nim walczyć.Powodzenia.
Dzieki za odpowiedzi na moj problem ,ale teraz pytanie co mam poradzic na dretwiienie twarzy i wykrecanie konczyn gornych po wypiciu alkocholu czy to jakas choroba wynikajaca z tego ze jestem chory na nerwice?? nie mam juz napadow lekowych jak w wojsku mialem ale teraz pojawil sie wewnetrzny lek ze cos mi jest ze jestem na cos chory i boje sie ze umre kazde przeziebienie i kazda lekka choroba jest dla mnie męczarnią... Magnez juz biore od dawna do tego kupilem sobie tabletki per-sen forte i regularnie je zażywam.