Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Frank73

Rekomendowane odpowiedzi

Zacząłem brać relanium 5mg 1szt codziennie za niedługo będzie 2 miesiąc czy się użalenie ?? biorę żeby poradzić sobie w nowej sytuacji w pracy, ale zdałem sobie sprawę ze chyba mam nerwice kiedyś radziłem sobie z tym uprawiając sport, chciałem odstawić ale już nie daje rady pije kawę biorę relanium jak to się może skończyć ??
Witaj Frank.Nie piszesz specjalnie jakiego rodzaju masz objawy nerwicowe .Skoro n ie radzisz sobie w pracy to moze masz tzw.fobie społeczna. Z racji mojego doswiadczenia jesli chodzi o nerwice, doradzam Ci zwrócenie sie o pomoc do psychologa (terapeuty), tylko okresl jakiego rodzaju masz objawy, zeby Cie ustawił w tym kierunku. Poza tym podpowiadam Ci wejdź na strone *cud niedziałania, czyli jak madrze wypoczywać*,( polecam uwazne przyjrzenie sie wszystkim tematom, w tym *energia wewnetrzna *, * rozwój i swiadomość* ( po prawej stronie, pod POLECAM.Żeby wyjść z nerwicy trzeba stac sie swoim psychologiem, bo terapeuta naprawde nie bedzie za nas żył, nawet jesli moze nam pomóc stanąć na nogi i zdrowiej spojrzec na pewne sprawy w zyciu.Jesli chcesz mozesz poczytac mój watek *Lęk jest naszym przyjacielem*, gdyz zamiesciłam na nim sposoby w jakie ja sobie poradziłam z moja nerwica i inne, o których poczytałam.Pozdrawiam