Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Ból kręgosłupa, piersi i w podbrzuszu a cysta na jajniku

Gość Magdalena0117

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Magdalena0117
Witam, niedawno dowiedzialam się ze mam cystę w jajniku. Czytałam o tym, i wiem że objawy są zazwyczaj chcarakterystyczne, mianowicie ból w podbrzuszu i brak miesiączki. Zgadza się. Lecz mam jeszcze parę wątpliwości, pytań, szczególnie do kobiet które również miały z tą cystą do czynienia, mianowicie: - czy normalne jest to, że momentalnie zwiększa się obwód brzucha,iż nie da się nie odczuć że ubrania są za małe? Tak stało się ze mną. I nie jest to związane z tabletkami, bo jeszcze ich nie wzięłam. Czy na Was cysta jajnikowa wpływała też w ten sposób? - czy przy tym również, odczuwałyście dotkliwy ból kręgosłupa i piersi? Czy miałyście podwyższoną temperaturę? I ten plus w temacie, oznacza to iz dziwi mnie , że oprócz bólu odczuwalnym w ukladzie rozrodczym, czuje ból w obu piersiach? Jeśli jest tu osoba która nie miała cysty, lecz wie coś na ten temat i jest w stanie udzielić rzetelnych odpowiedzi, będę niezmiernie wdzięczna! Pozdrawiam

Witam też niedawno dowiedziałam się że mam torbiel na jajniku . Objawy mam podobne ból podbrzusza ból piersi . Lekarz kazał mi przyjść za 2 tygodnie ze zrobionym zdjęciem i mówił że jak się przemieści i powiększy to czeka mnie operacja