JacekG Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Witam mam 16 lat i mam pare pytań po kapaniu gdy wychodze z wody i kłade się do łóżka nagrzany piszczy mi w uszach a puls wyczuwan na całym ciele nawet słysza na poduszcze jak mi cos bije :P A gdy pogram w piłke to puls przy szyji i koło oczów jest straszny jak bardziej pogram to wydaje mi sie że cos mi wyleci z szyji i obok oczów. Czym to jest spowodowane?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 4 Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 za gorąca woda w wannie i za długo leżysz w wodzie.Przed wyjściem z wanny zimniejsza się opłukaj. Cytuj Odnośnik do komentarza
agacze Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 cisnienie !!!! ci skacze pod wplywem goraca i wysilku Cytuj Odnośnik do komentarza
JacekG Opublikowano 6 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 to co mam zrobić ??? Cytuj Odnośnik do komentarza
jadwigaszpaczynska Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Dla własnego spokoju udaj sie do specjalisty, lub zapytaj sie jakiegos lekarza na forum, moze otrzymasz odpowiedź wyjaśniajacą Twoje odczucia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi