Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Ból w łopatkach, duszności i biegunka po kuracji antybiotykowej

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Od kilku lat mam astmę. W grudniu poważnie się przeziębiłem. Lekarz przepisał mi antybiotyk Augumentin. Po zakończeniu kuracji temperatura spadła mi do 37 stopni. Uważałem, że wszystko z czasem się unormuje. Niestety w połowie stycznia dostałem zapalenia oskrzeli. Dostałem kolejny antybiotyk Ciproneks, po kilku dniach dostałem duszności, a w łopatkach poczułem lekkie mrowienie. Po 4 dniach poszedłem po raz kolejny do lekarza, ten zamienił mi antybiotyk na inny - Rovamycyne. Ból pod łopatkami nie ustąpił, nadal występowały duszności. Czułem się tak okropnie, że ostatecznie trafiłem do szpitala. Tam podawali mi ZINNAT. Podobno oskrzela miałem czyste. Również wyniki krwi i moczu są zadowalające. Mam troszkę zmniejszoną liczbę hemoglobiny, ale lekarze mówią, że jest to dopuszczalne. Mimo wszystko łopatki bolą mnie coraz bardziej, a także dostałem biegunki. Poza tym temperatura utrzymuje się na poziomie 37 stopni, a w ustach mam gorzki posmak (przypominający *smakiem* kawę). Proszę o pomoc Pozdrawiam Piotr
a czy piłeś zsiadłe mleko lub jogurty,aby nie zniszczyć flory bakteryjnej w przewodzie pokarmowym?Albo czy brałes jakies inne podobne środki?Jak nie masz uczulenia na produkty pszczele ,to może propolis spróbuj.Zrób sobie wymaz,może grzyby ci sie zalęgły po tylu antbiotykach.?Podaję ci przzepis na mieszanke ziołową ,która ma za zadanie naprawę szkód po antybiotykach,poprawę wyników krwi i oczyszczenie krwi oraz zasilenie wyjałowionego organizmuw sole mineralne i substancje niezbędne do prawidłowego funkcjonowania organizmu.Wszystkie składniki po 50g.Trzeba pić cały miesiąc 3x dziennie pzrzed posiłkiem.---1].korzeń arcydzięgla, 2].korzeń mniszka lekarskiego, 3]. korzeń lubczyka,4]. kłącze perzu,5].kłącze pięciornika ,6]. kłącze tataraku,7].owoc róży,8]. owoc jarzębiny,9]. kwiat wiązówki, 10].liść borówki czernicy, 11]. ziele fiołka trójbarwnego.