Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Walka z arytmią

Gość Mariusz

Rekomendowane odpowiedzi

Pani EWko733 i Warka mnie również męczy taka dolegliwość , może przez te przeskoki i olewkę tego stanu przez lekarzy w nie właściwy, emocjonalny sposób próbowałem zachęcić do ankiety za co przepraszam Państwa i inne dotknięte osoby . Przez ten czas przeczytałem trochę książek i artykułów , a także zrobiłem parę badań ,ale czasu i pieniędzy to już poświęciłem nie trochę ale od ...a . Mnie pomimo przeskoków boli również pod żebrem po lewej stronie ból jest stały i nic nie pomaga męczy mnie to już kawałek czasu ale ostatnio przeczytałem że to może być zwężony pień trzewny i to na jakimś polskim forum szukając informacji na temat przeskoków .Choć lekarze traktowali to jako zupełnie odrębne choroby i mimo że ostatnio robiłem gastroskopie żeby sprawdzić czy znów nie podjąć antybiotyko terapii i czekam na jej wynik , sprawdzę również ten pień trzewny tylko muszę znaleźć najpierw odpowiedniego lekarza . Pozdrawiam

Podoba mi się jak mierzy ciśnienie mój SmartCardio, nie trwa to długo, podpięcie mankietu zajmuje dwie sekundy. W tym modelu jest akurat akumulator, więc jeśli ktoś nie lubił zasilania z baterii to będzie zadowolony (ja należę właśnie do tych osób).

W dniu 28.01.2019 o 13:04, Gość mikii napisał:

Podoba mi się jak mierzy ciśnienie mój SmartCardio, nie trwa to długo, podpięcie mankietu zajmuje dwie sekundy. W tym modelu jest akurat akumulator, więc jeśli ktoś nie lubił zasilania z baterii to będzie zadowolony (ja należę właśnie do tych osób).

Pochwalę też model Smart Cardio. Zdecydowanie jest to sprzęt na miarę XXI wieku. Akumulator zamiast baterii, zintegrowany mankiet zamiast łączenia przez długą rurkę, duży jasny cyfrowy wyświetlacz – wszystko na plus! Badanie szybkie precyzyjne bez jakiś zakłóceń i fałszowania.

W dniu 11.04.2019 o 15:56, Gość ert napisał:

Pochwalę też model Smart Cardio. Zdecydowanie jest to sprzęt na miarę XXI wieku. Akumulator zamiast baterii, zintegrowany mankiet zamiast łączenia przez długą rurkę, duży jasny cyfrowy wyświetlacz – wszystko na plus! Badanie szybkie precyzyjne bez jakiś zakłóceń i fałszowania.

Również polecam ten ciśnieniomierz

Dla kogoś kto monitoruje swoje ciśnienie codziennie lub nawet dwa razy dziennie idealnym rozwiązaniem będzie ciśnieniomierz SmartCardio. Łatwy w obsłudze, 60 pozycji pamięci pomiarów. Po badaniu pokazuje czy pomiar jest dobry. Według mnie będziesz z takiego wyboru zadowolony.

W dniu 18.06.2019 o 13:13, Gość dart napisał:

Dla kogoś kto monitoruje swoje ciśnienie codziennie lub nawet dwa razy dziennie idealnym rozwiązaniem będzie ciśnieniomierz SmartCardio. Łatwy w obsłudze, 60 pozycji pamięci pomiarów. Po badaniu pokazuje czy pomiar jest dobry. Według mnie będziesz z takiego wyboru zadowolony.

Swietny inhalator :)