Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Aparat do mierzenia wskaźnika INR typu Protime 3

Gość AWE

Rekomendowane odpowiedzi

witam Mam nie dobre wrażenie po korzystaniu z aparatu Pro Time3, dostałem go na testy ale wyniki nie były moim zdaniem wiarygodne, robiąc nawet badanie po badaniu wyniki dużo się od siebie różniły, to samo porównując z laboratorium. Do badania potrzeba dużą kroplę krwi, a u mnie bardzo mało jej wypływa także nie polecam.

nie za bardzo bym polecił to urządzenie, potrzeba dużo krwi do badania a jakość wyników nie zawsze jest dobra, ja zakupiłem obecnie analizator INRatio2 firmy HemoSense doskonała jakość i wyniki prawie w 100% zgodne z wynikami z laboratorium zdecydowanie polecam INRatio2, dostałem info z Anina, ośrodka największego w Polsce do leczenia migotania przedsionków oraz osób z przeszczepem zastawki, sam jestem ich pacjentem, jeszcze raz polecam

Gość anka342

Nie mam problemu z aparatem inratio2, jedynie cena tych pasków, ale cóż z wygodę trzeba płącić, ja jestem bardzo zadowolona, dowiedziałam się od producenta że można dokupić sobie specjalny kabel PC USB i wyniki przegrywać do komputera i je bezpośrednio drukować na zwykłej drukarce. SUPER sprawa !!!