Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Ostre kłucie w okolicy serca a nerwica

Patusia

Rekomendowane odpowiedzi

Witaj Patusia. Kiedy przydarzy suie nam jakiś szok , osoby nadmiernie wrazliwe moga sie * zaprogramować* i zacząć odczuwac lęk o swoje zycie itd.Gdy wystapił u mnie pierwszy lęk , myslałam ) wierzyłam jeszcze), ze dzieki tabletkom mi to * przejdzie*, lecz gdy pojawił sie po raz drugi i trzeci, bardzo szybko straciłam na to nadzieje.Doradzam Ci skontaktowanie sie z psychologiem ( psychoterapeuta(, gdyz przy dolegliwościach sercowych( nerwicowych) może byc pomocne nauczenie sie włąściwego, głębokiego oddychania, a takze mozna poznać ukryte , emocjonalne, psychologiczne powody wystepowania objawów. .Na moim watku *Lęk jest naszym przyjacielem* podaje namiary na strony ( informacje) dzieki którym mozesz dowiedziec sie, co mozesz zrobic sama,* jak włączyc sie w leczenie ) zeby wyleczyc sie z nerwicy.Pozdrawiam

Mój syn wtedy 12-to latek tez miał cos takiego w domu sytuacje stresowe w szkole nauka nie szla i tak zaczęły sie pojawiać te bóle lekarz zlecił badania i okazało sie ze wszystko jest okej;] stwierdził ze może to byc reakcja na stres starałam sie ograniczać mu sytuacje stresowe w czasie napadu bólu kazałam sie położyć...... rozluźnić i jak ręką odjął tak po roku czasu pisze to bo moze w czymś sie przyda pomoże ;]