elwa Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Witam. Od pewnego czasu dręczą mnie dziwne.. zaniki oddechu. Trwają one chyba jedną, najwyżej dwie sekundy i pojawiają się gdy zasypiam. Najczęściej kiedy się czegoś przestraszę lub wcześniej o tym myślę. Czym to może być spowodowane? Czy to jest nerwica? A może jakaś wada serca? Bardzo proszę o szybko odpowiedź. P.S. niedawno byłam u lekarza rodzinnego, wytłumaczył mi wszystko co i jak z sercem, zmierzył mi ilość uderzeń na minutę i było to odpowiednio na mój wiek. czy może jednak powinnam dokładniej przebadać serce? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość gajka Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 co szkodzi przebadac jesli cie niepokoi?najlepiej niech lekarz zadecyduje :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Angela 30 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Tak zanim powiesz że to nerwica, najlepiej zrobic dokładne badania:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi