Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Kłucie w okolicy serca i paraliż szyi i barku

Gość beata

Rekomendowane odpowiedzi

Od jakiegoś czasu dzieje sie w moim organizmie dziwna rzecz. Otóż kilka razy odczuwalam silne klucie w okolicy serca, miałam wrażenie jakby mi coś w środku przeskakiwało... towarzyszył temu paraliż szyi i barku z lewej strony. trwało to od kilku sekund do nawet 5 minut. Dodam ze nie pale papierosow, nie pije i prowadze zdrowy tryb życia... Piszcie co wiecie na ten temat. Z góry dziekuje i pozdrawiam
nie przejmuje się tymi kłuciami zbyt, niepokoi mnie bardziej ten paraliż.ból niesamowity. wiem ze jak pojde do \*mojej\* pani doktor to powie ze mam sobie mascia smarowac... A moze mam ja poprosic zaraz o skierowanie do specjalisty? Hmm no wlasnie tylko jakiego??
Moim zdaniem powinnas isc do lekarza i poprosic o skierowanie na ekg po tym badaniu powinno byc wiadomo czy to cos z sercem, a potem na przeswietlenie kregoslupa, jak twoja pani doktor nie jest zbyt kompetentna to idz do innego lekarza, ja tez mialam bole w okolicach serca ale okazalo sie ze u mnie to sa nerwobole.
Dziwne, że pani doktor nie dala ci skierowania do jakiegos specjalisty skoro sama nie wie o co chodzi, np do neurologa jesli to kregoslup lub do kardiologa jesli to serce albo jakies badania np ekg albo rentgen kregoslupa. Naprawde jakas malo kompetentna babka.