Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Ciśnieniomierz na rękę nie pokazuje pulsu

Gość Barbara

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Barbara
napiszcie prosze czy komuś z Was ciśnieniomierz na rękę elektroniczny nie pokazuje czasem pulsu, czym to jest spowodowane?mnie to bardzo denerwuje, poniewaz na kazdym z innych aparatow tylko mnie nie pokazyje tetna. Zdarzają mi sie arytmie ale nawet gdy czuje sie dobrze to pomiaru nie ma. Ciśnieniomierz jest dostosowany rownież dla osób mających arytmie. Pozdrawiam

Można dużo modeli na akumulator teraz znaleźć. Ja jednak wolę na baterie, jakieś większe przekonanie mam do takich automatów. Mamy z żoną teraz Senior Sanity. Długo trzyma na jednym komplecie, a mierzymy przecież codziennie. Dobra rzecz do regularnej kontroli ciśnienia, my akurat mamy otyłość plus cukrzycę i jeszcze parę innych chorób także ciśnienie musimy sprawdzać.

Myśmy dostali SmartCardio w prezencie od brata pod choinkę, to taki prezent właśnie na spółkę, bo dla mnie i dla mojej małżonki. Korzysta się w sumie fajnie, dużo ułatwia w tym modelu akumulator, bo jednak co jak co ale baterie potrafią być upierdliwe i wyjątkowo szybko się rozładowywać, nawet te reklamowane jako hiper wytrzymałe. 😛

W dniu 18.02.2019 o 14:53, Gość kuba napisał:

Myśmy dostali SmartCardio w prezencie od brata pod choinkę, to taki prezent właśnie na spółkę, bo dla mnie i dla mojej małżonki. Korzysta się w sumie fajnie, dużo ułatwia w tym modelu akumulator, bo jednak co jak co ale baterie potrafią być upierdliwe i wyjątkowo szybko się rozładowywać, nawet te reklamowane jako hiper wytrzymałe. 😛

Warto było kupic Smart Cardio najlepszy cisnieniomierz jaki mialam w zyciu :)) Szybko dokladny nie meczy nie uciska ramienia.