Gość Marcinek Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 ...mam 30 lat i mam dziwny guzek na lewej ręce poniżej łokcia nie wiem co mam z tym zrobić żona każe iść do,lekarza ale ja się boje pomóżcie bo sam nie wiem co mam z tym zrobić pomóżćie Cytuj Odnośnik do komentarza
anetas Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 A moze to tłuszczak.Wystarczy go wyluskac i po sprawie.Idz do lekarza bo nie potrzebnie sie gryziesz zobaczysz co ci powie i potem bedziesz myslal co dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Marcinek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 zobaczę może zbiore w sobie odwage Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Żuber Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 30 lat masz a boisz się lekarza jak małe dziecko. Idz niech to specjalista zobaczy, nie bądz dupą wołową. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość arleta Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Moim zdaniem to tłuszczak sama jetem w posiadaniu kilku. Ale do lekarza się udaj, musi sprawdzić. Głowa do góry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 4 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 nie zbieraj się,tylko idż do chirurga. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość rychu Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Panie Marcinku, z tymi kaszakami czy tłuszczakami o ile są w Pana wypadku to nie jest tak- i * nie bądź d....a wołową jak tutaj radzą mało kulturalni. Mam kilka tłuszczaków czy to kaszaki sam nie wiem i żyję z nimi już tyyyle lat.Będąc w klinikach akademii medycznych i w instytucie lekarze zawsze pytali się *czy bolą *i * nie uwierają * - odpowiadałem zgodnie z prawda że nie. Pani doktor z akademii dawno temu podczas badania też takie samo pytanie zadała i powiedziała mi jesli tak i nie ma pan ochoty ich usuWAĆ TO NIECH SOBIE DALEJ TAM ZYJA A BYLO TO PRZED WYBUCHEM W CZARNOBYLU. W 2008 będąc na poważnych badaniach kardio w instytucie żaden lekarz nie sugerowal mi ich usunięcie. Bo te małe tłuszczaczki naprawdę mi nie przeszkadzaja żyć , jest ich 3 sztuki. Proszę być dobrej myśli. Napewno dla kochającej Pana żony nie przeszkadzają.Powodzenia !!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi