Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Mocne bicie serca po amfetaminie

Red

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mój problem zaczął się od tego gdy popełniłem wielki bląd i sięgnąłem po amfetamine wziąłem dośc mało.Od tego czasu serce mi bije mocno i może troszke szybciej ponad 80/min, cisnienie mam w pożądku, i mam czasami takie dziwne uczucie bo gdy kładę się spac serce zaczyna szybciej i troche mocniej bic przez czas okolo minuty muszę wtedy wstac patrzę przez okno uspokajam sie i jak przestanie czuje takie ukojenie i bez problemu zasypiam,dodam ze przez dluzszy czas wypijałem dosc dużą ilośc napojów energetycznych. Proszę o odpowiedź co to może byc.Jak narazie nie bylem u lekaża bo boję sie powiedziec o tym rodzicom, ale niebawem juz pojdę.Kurde ja chce zyc!!
często młodzi chłopcy podaja tu takie właśnie objawy,zwłaszcza ci,co pakuja na siłowni popijając gęsto często napojami energetycznymi i odżywiając sie jedzeniem ,,zmakdonaldyzowanym**.Organizm ludzki to nie jest śmietnik !!!!Potrzebuje właściwego pozywienia.A wiadomo,że amfetamina ,kokaina ,,lasuje** mózg i każdy o tym wie,ale dlaczego biorą?A potem do psychiattry latają...Szkoda gadać.Ale jak już się stało,to podam ci mieszankę ziołową,która zmniejsza pobudliwość serca.---1.liść melisy25g,kwiat rumianku25g , ziele dziurawca15g, liść mięty10 g,szyszki chmielu10g.Zioła dobrze wymieszaćPół łyżki zalać dwie trzecie szklanki wrzątku,przykryć na 15 minut,zamieszać i przecedzić.Pić przed snem wieczorem przez miesiąc,tydzień przerwy i znów miesiąc.Pomaga w lżejszych przypadkach.