Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Betaloc ZOK przy wypadaniu płatków zastawki mitralnej

Gość MONIKA

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,mam pytanie czy ktos mial podobna sytuacje do mojej?od jakis 2 miesiecy mam problemy z sercem,ciagle mi mocno bije,w dzien jak i w nocy.czuje strach nagle zrywam sie z lozka,bo cos mnie wystraszy w tym sercu.-.to okropne uczucie..czesciej bije mocno,ale i tez powoli..i przy tym mocne usciski w gardle,jakby cos mnie mialo udusic..bylam u kardiologa.robilam badanie holtera.ale nie wyszlo nic powarznego,lekarz powiedzial ze to lagodny zespol wypadania platkow zastawki mitralnej...zab.rytmu serca..na poczatku inny kardiolog przepisal mi bisocard bralam 3 tyg..A teraz biore betaloc zok..czy ktos wie o tym leku wiecej?PROSZE NAPISZCIE
To betabloker o którym możesz poczytać w interneci do którego masz przecież dostęp (jest coś takieg jak google ;) http://www.doz.pl/leki/p111-Betaloc_ZOK Robiłaś echo serca ? Wypadanie płatka lub tzw. zespół Barlowa (o ile go masz) to choroby z którymi można żyć ale bardzo stresują swoimi objawami. Często sama choroba serca nie stwarza większych problemów zdrowotynych ale nerwica lękowa jaką wywołuje to już gorsza sprawa.
hej..dzieki za odp..echo serca mi tak wyszlo.mvps z fala zwrotna+.czytalam duzo na ten temat,ale caly czas mi sie wydaje ze moge miec cos innego..bo serce tak mi strasznie bije,tak skacze ze coraz bardziej sie obawiam.a o leku betaloc to chodzilo mi konkretnie,czy ktos to bral,i czy to wogole dobry lek;-] jesli ktos zmienial tabletki naserc.na betaloc