Gość Tomek Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Witam od jakiegos czasu mam niesamowice czerwone prawe ucho i strasznie gorace... az bordowe co to znaczy *?? jaka moze byc przyczyna ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość henio Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Za gorąca jest Twoja lewa nerka,mocz może być ciemny,a Ty pełen energgii i pracowity.. przekrwienie prawego ucha świadczy o przekrwieniu lewej nerki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Tomek Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 to cos powarznego ?? mam isc z tym do lekaza ?? to minie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość stracatella Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 daj spokój, poprostu idź do sąsiada i powiedz mu żeby przestał cię obgadywać ;))))) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Tomek Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 nie czuje sie enargiczny ; / traz mam niesamowice czerwon to ucho ;p doslownie bordowe ; / Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Tomek Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 haha to samo powiedziala mi moja matka :D Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Tomek Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 od ucha chyba sie nie umiera : D olewam to i zamykam temat dziekowa :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi