Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dobry kardiolog

marzanna

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Kiepska sprawa
Proponuję poczytać profesjonalne ksiązki kardiologiczne.Ale nie łapówkarzy opłaconych przez koncerny farmaceutyczne.W chorobach ukłdu krążenia często pomagają:głodówka,dieta jarska oraz aronia.Oczywiście też unikanie niezdrowych tłuszczy a zwłaszcza dodatków do nich jak np. pestycydy.
wiesz cozalezy z jakich okolic potrzebujesz .ja znam dobrego kardiologa pr.Demkofa ale wiem tylkoze przyjmuje w szitalu w anin w warszawie .i powiem ci tak jesli masz jakies powazne problemy jedz tam i zapisz sie do przychodni lub dowiedz sie o wizyte odplatna bo ja sie w tym nieorientuje .klinika kardiologiczna Anin na ul alpejskiej jest jedna z najleprzych w polsce i potrafia pomoc w najbardziej zagmachtanych problemach zdrowotnych .z czystym sercem ja ci proponuje szpital anin wejdz sobie na ich strone na necie i wszystkiego sie dowiesz .polecam:)))ja osobiscie w piatek z tamtad wyszlam bo mialam tam zamykany ubytek w przegrodzie miedzyprzedsinkowej wiec ocenilam ich naprawde dobrze lekazresuper specjalisci .

Tu znajdziesz dobrych kardiologów. Ostatnio dowiedziałem się o bardzo dobrej ofercie na prywatną Opiekę Medyczną, dzięki której można się wreszcie leczyć po ludzku - bez kolejek i terminów wizyty za pól roku. Płacisz kilkadziesiąt złotych miesięcznie, czyli kilka złotych dziennie a masz praktycznie nieograniczony i szybki dostęp do lekarzy, specjalistów, badań. Jak chcesz zobaczyć całą ofertę, napisz mi swojego maila, to Ci podeślę i sam zobaczysz jak to wygląda. Pokazałem to już kilku osobom i jak na razie wszystkim się to podoba, więc może i Ciebie zainteresuje. monika.szwiec7@wp.pl

Nie polecam dr Iwinskiego. Przyjmuje hurtowo. Nie prowadzi kartoteki chorego (notatki w kalendarzyku). Po trzech latach comiesiecznych wizyt nie pamieta nawet nazwiska pacjenta a co tu mowic o dolegliwosciach (przypominam-brak kartoteki). . Stracilam sporo czasu, pieniedzy i zdrowia przez tego pana.

Podobno suplement opracowany przez prof. Słowika jest lekiem na wszystko. Jest co prawda bardzo drogi i wymaga konsultacji lekarskiej!

Nazywa się A-cardin i jeśli nie pomoże, to jako zestaw łagodnie działających ziół, nie zaszkodzi.