Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Link do filmu

agatka1202

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Wszystkich.Witam Cie Gajka. Po pierwsze: o książce *Sekret* i o filmie pot takim tytułem dowiedziałam sie pod koniec ubiegłego roku, kiedy juz dawno byłam szczęsliwa osobą, ukształtowana przez inne przeczytane ksiązki i inne techniki, o których pisze na moich watkach. Nie tylko ja jestem *fanka * tej ksiązki i filmu, poczytaj sobie posty na ten temat na watku Nieustanne zawroty głowy i nerwica lekowa*. Ja osobiście podpowiadam kupno ksiązki własnie ze wzgledu na rozwlekły poczatek filmu, przez który wiele osób nie potrafi przejść dalej do tych najwazniejszych informacji. Książka *Sekret* jest jedną z najprosciej napisanych (moim zdaniem) książek dotyczących wpływu myslenia na jakość naszego zycia i na stan naszego zdrowia, dlatego tak ją propaguje.A znam sie na tym, gdyż przeczytałam mnóstwo różnychh książek , więc mam skalę porównawczą. Twoja uwage Gajka , dotyczaca moich *tantiem* ze sprzedaży tej ksiązki pozostawię bez komentarza. Pozdrawiam.
jadwigo z tantiemami to byl zart, przyznaje niemily, przepraszam, ale ten film jest naprawde denny, o wplywie myslenia na organizm wiadomo od wiekow, a tam nadomiar zlego w kolko jest powtarzana jak chlop krowie na rowie ze to najwieksze odkrycieale masz racje -najwazniejsze ze ludziom pomaga, niech pomaga. aga36 - wydaje mi sie ze kazdy ma prawo wypowiadac sie na forum, i nie ma obowiazku zgadzac sie z pogladami innych...odpowiadam ci w twoim stylu - nie poodbaja ci sie moje posty to ich nie czytaj!!! a skoro czytasz to badz obiektywna i pisz prawde - bo w wielu postach pomagam ludziom.
Witam Wszystkich. Poniewaz na stronie :tajemnica.wordpress.com/2009/11 (sekret zycia w obfitosci) przeczytałam historię człowieka chorego na fizyczna dolegliwość, który w ciagu trzech dni wyleczył swoje trwajace 9 lat objawy i powołuje sie na udział filmu *Sekret* w jego uzdrowieniu, dlatego pozwole sobie te historie przytoczyc tutaj.(mam nadzieje, ze nie naruszam żadnego regulaminu) Nazywam się Andrzej Zajko Od grudnia ub roku mieszkam w Edynburgu, stolicy Szkocji. Miałem tu przyjechać na 2 tygodnie do brata i jego synka, ale okazało się, że zostałem. Okoliczności mojego pozostania tutaj są nieistotne. Mam 45 lat i od 9 lat mam owrzodzenia podudzi, to są otwarte, nie gojące się rany na obydwu kostkach nóg. Jedyne obuwie to sandały, hehe. Przez większość czasu ból, tabletki przeciwbólowe. Niedługo po przyjeździe, poszedłem tutaj do przychodni, żadnych przeciwwskazań w leczeniu. 2 razy w tygodniu mam umówionego tłumacza w przychodni i wyszkolona pielęgniarka w specjalnym gabinecie zmienia mi opatrunki itd. Szczegóły nie istotne. 2 tygodnie temu trafiam na film “The Secret” Rhondy Byrne. Jestem w programie partnerskim Złotych Myśli więc normalne, że promuję seminarium Joego Vitale w Warszawie 24 października. Zresztą wiesz o tym. Na stronie promującej znajduje się 10-minutowy filmik The Secret. Zaczynam szukać w sieci pełnej wersji. Niestety większość posiada wersję jakby lekko pociętą, tzn 129 min. Jakiś rasista wyciął z filmu wszystkie wypowiedzi młodej, pięknej murzynki i chyba cała sieć ma tą wersję. Pełna wersja ma 131 min. Trafiam na nią tutaj: http://zalukaj.pl/zalukaj-film/528/_the_secret_2006_.html z polskim dubbingiem. Po filmie jestem w kompletnym szoku. Choć nie obce mi OOBE, jestem po I stopniu Reiki itd. Ale Prawa przyciągania nie znałem, nawet o nim nie słyszałem. Przez 3 dni z rzędu oglądałem ten film po 2-3 razy. Zacząłem stosować omawiane tam techniki przez milionerów i ludzi sławnych tego świata. W ubiegłym tygodniu w przychodni pielęgniarka nie może uwierzyć, że rany ni stąd, ni zowąd nagle zaczynają się goić, ja jestem w szoku tak samo jak ona. Od 9 lat dzień w dzień biorę tabletki przeciwbólowe. Od 3 dni nie wziąłem ani jednej. To po prostu działa. Prawo przyciągania działa. I tak jak na filmie mówi jeden z mówców: Nie ważne czy wierzysz w to czy nie – Prawo przyciągania działa w każdym przypadku. Codziennie jeżdżę na rowerze od wielu tygodni, wczoraj jadąc jak zwykle na przejażdżkę, zatrzymałem się przed przejściem dla pieszych i patrząc na przejeżdżające piętrowe autobusy uświadomiłem sobie dlaczego znalazłem się w Szkocji. W Polsce przez wiele lat marzyłem o tym aby przejechać się piętrowym autobusem. Na każdym filmie je podziwiałem, hehe. No i angielskie taksówki. A Szkocja szczególnie utkwiła mi w głowie na lata po wielu filmach typu Braveheart czy tym podobnych. Teraz trafiam na Twoją stronę, wcześniej otrzymałem od Ciebie tego e-booka. Dzisiaj zacznę go czytać. W każdym razie ogromnie polecam ten film i jestem pewny na milion procent, że osiągnę to, co chcę, wszystko to, co sobie narysuję w wyobraźni. Tyle o *cudownym* uzdrowieniu dzieki *Sekretowi* fizycznych dolegliwosci.Pozdrawiam i zycze powodzenia.,