Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Ból nóg, twarde łydki i siniaki

Rekomendowane odpowiedzi

Od pewnego czasu ( pół roku) bolą mnie strasznie nogi. Do tego mam twarde łydki, i pokazują się sinaki. Gdy próbuję je rozmasować to bolą jeszce bardziej i nic to nie pomaga. Miałam stojącą pracę ale od połowy grudnia zewszłego roku nie pracuję, siedzę w domu i nic nie przechodzi, zaczynam się niepokoić. Znajoma miała podobne objawy i teraz jest na wózku. Proszę pomóżcie, nie wiem co mi jest, nie chcę być na wózku.
a czy bierzesz leki na cholesterol? Bo czasem od nich bolą łydki.Może chirurg naczyniowy jest tu potrzebny.Może zbadać przepływy w żyłach kończyn dolnych....Byc może z krążeniem u ciebie nie jest OK.Zioła poprawiające krążenie i gimnastyka.Po badaniach zapisz się na rehabilitacje ,a i sama ćwicz na rowerku rehabilitacyjnym.Myślę,że w tym kier. powinnaś zrobić badania.
ANETAS- kup swojemu mężowi rower treningowy i niech ćwiczy.Mam sąsiada ,lat 90,który już nie wychodził z domu,nawet mały wyleew miał.Namówiłam go na rower jakieś 6 lat temu.Ć2wiczy zawzięcie codziennie.I chodzi do sklepu bez przystanków,a przedtem nie dał rady nawet na drugą stronę ulicy przejść.Polecam też nalewkę ziołową venoforton,która przy długim stosowaniu daje doskonałe rezultaty jeśli chodzio krążenie.Na bolące łydki przynosi ulgę.sulfur żel-lek naturalny,dobry na bolące stawy i mięśnie.Nie ma skutków ubocznych tak jak leki syntetyczne,które szkodza na wątrobę i na wiele innch rzeczy.