samejka Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Jestem w ciazy prawie 8 miesiac i zazywam leki bezodiazepiny.Czy ktoras z was zazywala albo zazywa takie lekarstwa w ciazy?umieram ze strachu o zdrowie dziecka. Cytuj Odnośnik do komentarza
skarb80 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Witaj Jest już taki wątek załozony na forum mozesz sobie poczytac jak sobie radza dziewczyny z nerwicą w ciąży i jakie leki zażywają. Ja jestem w 6 m-cu miałam nawrót choroby musiałam wrócic do benzo w tej chwili zazywam Afobam ... i tez sie bardzo boje o dziecko. Nie myśl tyle bedzie dobrze, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
samejka Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Dziekuje za odpowiedz.Nie jest łatwo nie myslec.Zaczelam cwiczyc yoge aby sie troche wyciszyc.Najgorsze sa wyjscia z domu,a tu tyle spraw do zalatwienie.Remont mieszkania .Nie mam sily.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi