Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Bardzo dużo uderzeń serca

Gość iwona

Rekomendowane odpowiedzi

mam 40 lat i pracuje ciezko fizycznie moze to ma zwiazek przyszla mi tez na mysl menopauza ale to chyba za wczesnie aha poziom leukocytow mam ponad 19tys narazie dostalam lek betalock dzis znow robilam ekg i wyszlo troche lepsze niz w poniedziale dzieki za odpowiedzi dana
iwonka z ktorej czesci polski pochodzisz bo ja z zachodniej od strony szczecina odnosnie leukocytow to mosi byc jakis stan zapalny biosotal tez bralam jak mialam migotanie przedsionkow ale wtej chwili jestem po ablacji i mam odstawione leki biore tylko na nadcisnienie potas ibetalog 100 dzsiaj mialam zdjetego holtera i mam wyznaczona wizyte na maja
pochodze z podkarpacia a na badaniach zupelnie sie nie zna to co napisalas to dla mnie czarna magia bylam u lekarza pierwszy raz od kilku lat zyje z alkoholikiem i pomyslalam ze to moze byc objaw dlugotrwalego stresu badal mnie kardiolog i lekarz od chorob pluc mam przeswietlenie pluc cisnienie w porzadku mysle ze bede robic dalsze badania pozdrawiam cie cieplo
cześć niedawno wróciłam ze szpitala z domu zabrała mnie karetka nie wiedziałam co się dzieje serce waliło jak oszalałe po lekach na obniżenie tętna ekg wykazało 220 uderzeń na minute lekarze mówili że przed lekami musiało walić około 300 uderzeń dostałam leki BETALOC ZOC a wcześniej używałam METOCARD 50 diagnoza lekarska tachykardia nadkomorowa a mam 25 lat pozdrawiam.