Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Uczucie zatkanego gardła

Gość manio95

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Ma 15 lat i mam problem, od jakiegoś czasu(5dni) ciężko przełyka mi się jedzenie ślinę.Jak coś jem to czuje jakby i to utykało w gardle i wole w tedy popić herbatą. Mam ta czasem, a szczególnie gdy o tym ślę bo jak zapomnę to jem normalnie ale jak sobie o tym pomyślę to zaczyna się.Musiałem odstawić kolacje bo już nie mogłem nic zjeść i teraz ciężko mi się przełyka ślinę.Nie mam żadnych dziwnych drgań przy sercu i nic mnie nie boli, ale jestem w wie dorastania i myślę czy to nie jabłko Adama które ma*wyrosnąć* ale nie mam pewności.Nie wiem czy udać się z ty do lekarza?Co to morze być?Może coś wyczytałem bo jestem często nerwowy i może coś c tym ale nie wiem.Pomocy bo nie mogę nic bardzo jeść!.
Spokojnie :) Nie myśl za dużo, nic Ci nie rośnie i nic Ci nie jest. Rozgryzaj sobie powoli jedzenie, jeżeli się boisz, to miej szklankę do popicia ale nie panikuj. To wszystko przejdzie :) Tym razem moim zdaniem można sobie lekarza darować, popij meliskę - do kupienia w aptece albo sklepie ziołowym, a pewnie i zwykłym spożywczym. Poczytaj o kuli histerycznej w gardle jeśli chcesz ale z doświadczenia wiem, że im więcej będziesz czytał i doszukiwał się objawów, tym częściej będziesz miał dyskomfort. Zapomnij po prostu, powodzenia :)