Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Drętwienie i pocenie ręki, zimne ręce

Agnieszka2424

Rekomendowane odpowiedzi

Czytam wasze forum, bo tak jak każdy z Was mam problem z tą cholerną nerwicą. Zaczęło się przypadkiem najbardziej w miej oczekiwanym momencie...uderzenia gorąca do głowy,pocenie się dłoni,drżenie całego ciała, zawroty w głowie . Dotarłam do psychiatry dostałam leki ,które pomagają choć ostatnio dokucza mi ból lewej ręki,poci się , robi zimna... czy to normalne przy nerwicy? Odwiedziłam też kardiologa który powiedział,że wszystko jest w porządku, choć bardzo mnie to niepokoi.Może ktoś z Was pomoże mi się uporać z tym problemem ?
Spokojnie :) każdy nerwicowiec przechodzi swoją nerwicę w różnorakie sposoby i bóle - ja traciłem przez jakiś czas władanie w lewej ręce, robiła się cała sina, odrętwiała - jak przy jakimś cholernym zawale - wystarczyło kilka psychologicznych trików ze strony psychologa i oduczyłem się świadomie i podświadomie zwracania uwagi na rękę, przez co z czasem przestała mi i cierpnąć i boleć itd. Po 3 latach nie dziwię się już niczemu i żadna diagnoza jakiegokolwiek bólu mnie nie zaskoczy jeśli wyjdzie że ma on podłoże nerwicowe.