Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Niemożność złapania pełnego oddechu

Rekomendowane odpowiedzi

Na 100 % na tle nerwowym!Przerabiałam to juz milion razy,jak tylko sie zdenerwuje od razu mnie zatyka i nie mam czym oddychac.Teraz juz sie tym nie przejmuje bo wiem od czego to jest,wiec niedługo to odpuszcza i oddycham normalnie.Ale na poczatku panikowałam i było jeszcze gorzej. Oczywiscie nie odradzam Ci lekarza,napewno nie zaszkodzi.
Gość agusiaf31
Witaj maroni1112, Zajrzyj na posty pt. *brak tchu i częste ziewanie*. Jest nas dużo :). U mnie po wielu wizytach i badaniach wyszły 2 możliwe przyczyny: - ortopedzi: blokada międzyżebrowa z tyt. wady postawy =* rehabilitacja - psycholog/psychiatra: nerwica/depresja. Zacznij od nich. I nie powielaj naszych błędów błąkania się po różnych lekarzach i badaniach po sto razy :). Szkoda kasy i nerwów. Ja zrobiłam bez sensu rtg chyba z każdej strony, usg, serce, płuca, spirometria itp. itd. I NIC :))) Trzymaj się. Aga

Długotrwała nerwica . Mam 39 i praktycznie od 20 lat się z tym borykam. Raz lepiej raz gorzej. Aktualnie po całym roku stresu jest gorzej. Czasami jak zapomnę , nie myślę to łapie się na tym ze jest ok. Jak wspomniał przedmówca korzystająca doświadczenia innych i patrz pod katem nerwicy.