Erloczek Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Witam wszystkich serdecznie. Przeczytałem wiele waszych problemów. W każdym problemie zdrowotnym, który zakłóca nam życie, w pierwszej kolejności jest lekarz, a potem fora dyskusyjne i inna pomoc ludzi, którzy borykają się z czymś podobnym. Ja np mam owrzodzenia podudzi od 9 lat, obecnie już prawie wyleczone. Nie będę opisywał całego przebiegu leczenia, to jest wiele lat najpierw w Polsce, a obecnie w Szkocji i dopiero tu zaczęło się gojenie, ale zmiana kraju to problem rodzinny. W szkockiej przychodni pomagają mi od roku czasu ale dopiero od 3 miesięcy następuje bardzo szybkie gojenie. Wpłynęło na to wiele czynników, a jednym z nich jest film The Secret *Law of Attraction* według książki o tym samym tytule The Secret. Gorąco polecam, to nie sensacja ani romans, to film dokumentalny, w którym bardzo wiele osób znanych i mniej znanych mówi o zdrowiu, bogactwie i szczęśliwych związkach. Uważam, że każdy człowiek powinien go obejrzeć. Mnie ten film pomógł w dużej mierze i nadal pomaga, Jak będzie z Tobą? - nie wiem, nie wiem nawet czy go obejrzysz. Nie ważne jaki posiadasz problem zdrowotny, radzę, obejrzyj go, osobiście uważam, że każdej osobie na tym portalu pomoże w dużym stopniu. W sklepach z filmami na pewno go znajdziesz, może znajdziesz w sieci, widziałem go również na Allegro. To jest tylko moja pomoc i jak widzicie podaję różne źródła zakupu tego filmu. Ja nic z tego nie mam oprócz mojej satysfakcji, że w jakiejś mierze mogę pomóc każdej osobie, w każdej dolegliwości lub w rozwiązaniu jakiegokolwiek innego problemu. Wszystkich serdecznie pozdrawiam i życzę powrotu do zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza
marzenie10061973 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Hej Erloczek, jest tu bardzo dużo wypowiedzi na temat tego filmu, nawet, specjany blog poświęcony właśnie jemu, pomógł wielu ludzuiom, tam też jest do obejrzenia w necie. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi