Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Owrzodzenie podudzi a stres

Erloczek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich serdecznie. Przeczytałem wiele waszych problemów. W każdym problemie zdrowotnym, który zakłóca nam życie, w pierwszej kolejności jest lekarz, a potem fora dyskusyjne i inna pomoc ludzi, którzy borykają się z czymś podobnym. Ja np mam owrzodzenia podudzi od 9 lat, obecnie już prawie wyleczone. Nie będę opisywał całego przebiegu leczenia, to jest wiele lat najpierw w Polsce, a obecnie w Szkocji i dopiero tu zaczęło się gojenie, ale zmiana kraju to problem rodzinny. W szkockiej przychodni pomagają mi od roku czasu ale dopiero od 3 miesięcy następuje bardzo szybkie gojenie. Wpłynęło na to wiele czynników, a jednym z nich jest film The Secret *Law of Attraction* według książki o tym samym tytule The Secret. Gorąco polecam, to nie sensacja ani romans, to film dokumentalny, w którym bardzo wiele osób znanych i mniej znanych mówi o zdrowiu, bogactwie i szczęśliwych związkach. Uważam, że każdy człowiek powinien go obejrzeć. Mnie ten film pomógł w dużej mierze i nadal pomaga, Jak będzie z Tobą? - nie wiem, nie wiem nawet czy go obejrzysz. Nie ważne jaki posiadasz problem zdrowotny, radzę, obejrzyj go, osobiście uważam, że każdej osobie na tym portalu pomoże w dużym stopniu. W sklepach z filmami na pewno go znajdziesz, może znajdziesz w sieci, widziałem go również na Allegro. To jest tylko moja pomoc i jak widzicie podaję różne źródła zakupu tego filmu. Ja nic z tego nie mam oprócz mojej satysfakcji, że w jakiejś mierze mogę pomóc każdej osobie, w każdej dolegliwości lub w rozwiązaniu jakiegokolwiek innego problemu. Wszystkich serdecznie pozdrawiam i życzę powrotu do zdrowia.