Gość Iwonka Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Czy przesilenie wiosenne moze żle wpływac na zzłe samopoczucie.Ja mam zdiagnozowane wypadanie płatka zastawki mitralnej i niedomykalność trójdzielnej i nerwice.Już było tak super bez tabletek tylko dorażnie i od miesiąca znowu wszystko przyszło zpowrotem,tak słyszałam ale nie wiem czy to może mieć związek z tym przesileniem wiosennym.I zaczęłam znowu brać leki i chyba narazie zotanę z nimi aż sie dobrze poczuję mam nadzieję.Napiszcię proszę czy u was jest też coś podobnego, a może ktoś wie czy to może mieć jakiś związek to przesilenie na nasze samopoczucie.Za wszystkie odpowiedzi dzięki!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość elżbieta Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 witam cię Iwonko!- słyszałam ,że wiele rzeczy wpływa na nasze schorzenie-podobno nawet pozytywne rzeczy np:radość(zbyt wielka i nagła)tak mówią lekarze .Ja ostatnio czuję się tez fatalnie.Mam te beznadziejne potykania serca,ciągle odczówam ból w tej okolicy,mam problemy z normalnym snem-chce mi się płakać .Jakie bierzesz leki? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kuba Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 czesc.ja nie zauwazylem aby napdy skurczy dodatkowych byly zalezne od pogody. w okresie wiosenno letnim wiecej jestem na powietrzu(rower bieganie) a sport jest jak na razie jedyną recepta na moje dolegliwosci Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Miley Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 droga Iwonko tak to wszystko jest zwiazane z przesileniem wiosennym nasz organizm jest oslabiony po zimie i potrzebuje wzmocnienie:):)mnie pkuwa serce co jest zwiazane wlasnie z przesileniem dlatego na taka dolegliwosc polecam magnez:))::) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Katia Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Iwonko,ja także mam dolegliwości związane z przesileniem. Kołatanie serca, ucisk w klatce, bezsenność i zażywam magnez z potasem, witaminy, piję różne herbatki ziołowe. Przyznam, że niewiele to pomaga, ale pocieszam się, że to minie, kiedy już ustali się pogoda na prawdziwie wiosenną. Dobrze robią spacery i ruch na powietrzu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość agniesiak Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Nie martw sie ja tez mam takie dolegliwosci przez jakies 2 tygodnie co roku na poczatek wiosny, zmeczenie, oslabienie, sennosc no i te kolatania serca non stop to jest najgorsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość eheh Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Hej hej no to nie jestem sama:). Już kolejny tydzień mam zawroty i bóle głowy, która wydaje mi się *ciężka *, napady lęku a moja senność sięga zenitu... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi