Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Ciesze sie ze trafilam na to forum.cierpie na nerwice lekowa od 3 lat z przerwami jesli mozna to tak nazwac bo gdy myslalam ze juz koniec po kilku miesiacach wracala.teraz jestem w 21 tyg ciazy leki zaczely sie tydzien temu przyszly nie wiadomo skad i kompletnie nie wiem jak z nimi walczyc w czasie ciazy.nie mam pojecia co czuje moje dziecko paralizuje mnie strach ze zaraz sie cos zlego stanie ze strace te upragniona ciazebo po pierwszym poronieniu staralismy sie o dzidzie ponad rok a teraz juz jestem w polowie a tu te strachy sie zaczely!dziewczyny pomozcie bardzo sie boje ze cos sie stanie mojemu dzidziusiowi.cisnienie mam dobre ale puls wiecznie od 90-115 boje sie ze dzidzia czuje moja panike i nerwy.mieszkam na wyspach brytyjskich a tu trudno o psychologa czy nawet ginekologa przez cala ciaze zajmuja sie toba wylacznie polozne.doradzcie cos prosze!!!!
Aha i jeszcze ci cos powiem a propos stresow i nerwow w ciazy - nie chcialabys przezyc tego co ja przezylam w ciazy, nerwica to pestka, to byl psychologiczny horrror :( tesciowa mnie *pocieszala* ze urodze nienormalne dziecko :( zylam w przerazliwym stresie, nie wiem jak przetrwalam ten koszmar, a jednak tak jak pisalam wyzej - dziecko zdrowe i fajne. A wie c nie martw sie o Dzidzie, kochaj ja, wszytko jej opowiadaj, mow do niej, uspokajaj, bedzie dobrze :)