Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Od pewnego czasu mam dziwne objawy tj. -Ciągły ból głowy tak jakby głowa była bardzo ciężka i dziwne uczucie nad oczami jak by mrowienia -Lęki szczególnie w nocy i takie dziwne uczucie natłoku mysli -Osłabienie nie mam ochoty na nic czuje sie jak 90-letni dziadek Byłem już u neurologa i zwykłego lekarza ale oni nic nie wykryli Moze ktoś ma podobne objawy do moich i coś by mi poradził Dzieki za pomoc
jakiś syropek na uspokojenie ziołowy-neospasmina czy cóś...magnez z wit.B6- spróbuj.Codziennie ran i wieczorem gimnastyka.Zmęczenie fizyczne odwraca uwage od tego przykrego uczucia.Może na kurs tanca się zapisz ,to będzie i przyjemność i pożyteczne dla zdrowia.Albo joga,basen,rowerek treningowy,dłuższe marsze po lesie w miłym towarzystwie nieswiadomym tego,że jest właśnie z tobą na ,,rehabilitacji**.Zacznij działac-zrób coś dla swego zdrowia.
Gość Kiepska sprawa
Najprawdopodobniej zatrucie albo niedobory.Polecam kolendrę (i jeszcze kilka nasion w tym stylu np. gorczycę i kminek)-na wiele zatruć pomaga.Jak masz plomby z rtęcią to powinno pomóc.I należy je usunąć.Są znacznie groźniejsze niż się zdaje.Na zatrucie dobra jest też głodówka ale trzeba ją odpowiednio przeprowadzić.Do tego akurat głodówka nie pomaga w niektórych zatruciach jak te wspomniane.Dlatego należy najpierw usunąć zatrucie związkami rtęci.Polecam dietę jarską z małą ilością lub bez produktów zwierzęcych.Byle nie z hipermarketu-najlepiej z własnego pola czy działki.
Gość Kiepska sprawa
Widać nie rozumiesz.Poczytaj sobie to: http://chemfan.pg.gda.pl/Publikacje/dimetylortec.html.A poza zatruciami w których raz się łyknie truciznę są zatrucia w których jest się zatruwanym wiele czasu.Do niebezpiecznych trucizn zaliczają się pestycydy,dodatki do żywności,oraz składniki gmo.Jak nie trułeś się tym to jest niemal pewne że nie mieszkasz w Polsce.Dlatego polecam radykalne rozwiązania-zdrową żywność,odtrutki-najlepiej naturalne i,zdrową wodę czyli osobiście sprawdzoną itp..