Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Drapanie i kulka w gardle po zapaleniu oskrzeli przy nerwicy

annet0727

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie od tygodnia źle się czuje wszystko mnie denerwuje,krzyczę na wszystkich byłam u lekarza i miałam lekkie zapalenie oskrzeli i miałam migdały powiększone ale jest już ok ale coś mnie później w gardle drapie i czuje jak by miałam jaką dziwna kulkę jak połykam ślinę to jest tak dziwne ja by miałam miejsca na ślinę i jedzenie czuje nie raz jak by miałam jakiegoś włosa nieraz bardzo się denerwuje bo nie wiem co to jest a lekarz powiedział że mam się nie denerwować bo jest wszystko ok ale myślę że to jest na tle nerwowym no i mi się nic nie chce bo cały czas o tym myślę,bardzo proszę o poradę no i czy są jakieś tabletki i jak długo będzie to trwać.Nie wiem co mam robić pomóżcie.pozdrawiam
też mam takie drapania po stanie zapalnym, i okazało się że to wina migdałków, w środku nazbierało się tyle świństw po stanach zapalnych, takie twarde zbite masy, które przeciurawiły migdałki, te masy teraz czeso wystają z tych dziur, a że są twarde to drapią mi gardło, czuje się jakbym miała wykałaczki powbijane w nim a czasmi jakby mi utknęła kula /najbardziej po lewej stronie. czasami sie aż tym dusze i zdarza mi sie wypluć takie swiństwo zwłąszcza rano po obudzeniu. co jakis czas mam oczyszczene gardło u laryngologa. nie raz nic nie widać ale wystarczy u mnie nacisnąć migdałki po bokach i to coś samo z tych dziur wyłązi, ulga jest natymistowa. potem na na 2-3 tygodnie mam trochę spokoju w gardle i na nowo.