Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Badania przy stanach podgorączkowych i zaburzonej pracy jelit

Gość monis088

Rekomendowane odpowiedzi

Proszę doradzcie mi, jakie badania powinno się zrobić jeśli od 4 tygodni mam ciągłe stany podgorączkowe?? Na pewno podstawowe - mocz, kał, morfologia, ale co jeszcze?? dziś wyczytałam że warto zrobić na boleriozę, wymaz gardła. Czy ktoś miał podobny problem z tymi stanami podgorączkowymi?? Dodam że mam problemy z żołądkiem i chyba coś z pracą jelit. Ale mam nerwicę, ciągle jestem w stresie przez to wszystko, bo ta gorączka mi nie daje spokoju (wmawiam sobie różne choroby). Aha, mialam zrobioną już gastroskopię, USG brzucha, USG tarczycy, mocz, kał, morfologia też ale w czwartek powtarzam badania. Morfologia wykazała lekką anemię. Nie wiem co jeszcze zbadać żeby dowiedzieć się skąd te stany podgorączkowe?? Już jestem cala w stresie, a dekolt mam w czerwonych plamach (ale to od zawsze, ze stresu) i mnie piecze (albo tylko tak mi się zdaje). Nerwica mnie wykancza, ale wszystko było dobrze gdy nie mialam tych stanow podgorączkowych, bo się czułam dobrze i nie pamiętalam że w ogóle mam nerwice, a teraz tylko stres i stres.. chce wiedzieć od czego mogą one być, prosze doradzcie mi jakie badania wykonać, to jutro zasugeruję lekarce, bo idę do niej. Pozdrawiam