Gość Tomek Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Witam... chcialbym opisac moj problem , polega on na tym ze caly dzien mam gazy co chwila od dluzszego czasu : / moj przypadek jest bardzo skomplikowany poniewarz od pol roku wydobywa sie umnie nieprezyjemny zapach z ust co zjem lub co wypije tym tak niesamowicie smierdzi a jak dlugo nic niejem i niec nie pje to taki dziwny zapach jakby ropa , niewiem czy ma to znaczenie i czy to od tego ale mam chore zatoki polipy mam miec usuwane czy cos (za 2 miesiece zagieg) i tu pytanie to od brzucha ten nieprzyjemny zapachg z ust czy od zatok i jak pozbyc sie dolegliwosci zwiazanych z gazami ?? (mam 18 lat) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ... Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 kup kminek mielony,zmieszaj z taka samą ilością wagową majeranku[majeranek zmiel w młynku do kawy],wymieszaj i trzymaj w zakręcanym słoiku.Po każdym posiłku jedz pół łyżeczki rozmieszane z małą ilością wody.Uwaga ,żeby się nie zakrztusić ,bo to jest pył drobny.Znajdż dietę lekkostrawną i tak się staraj odzywiać.Nic smażonego ,tłustego.Posiłki 5 razy dziennie ale mniejsze o jednakowych porach .Dwie godz prze snem nie jeść.Płukać usta i gardło propolisem i połknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Tomek Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 ok wielkie dzieki ! a apropo tego nstrasznego zapachu z ust to przez zatoki jest ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ... Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 możesz jeszcze codziennie rano płukac usta olejem słonecznikowym.Należy po wstaniu złózka wziąć do ust łyżkę oleju i trzymać przez 20 minut w przedniej części jamy ustnej,robiąc ciągle tak jakbyś płukał tylko przednie zęby.Po 20 minutach wypluć do muszli i spuścić wodę,umyć zęby.Ten olej musi zmienić kolor na biały.To oznacza ,że odpowiednio długo trzymałeś go w ustach i w nim znajdują sie wszelkie toksyny usunięte z twojego organizmu.Rób to przez dłuzszy czas i sprawdż czy ci się polepszyło.O zapach spytaj laryngologa.I koniecznie rób to z olejem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Tomek Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 ok spróbuje... ale ja juz próbowałem wielu sposobow zarzywalem nawed tabletki ktore mialy ten zapach usunac ;/ po gadrle caly czas mi cos splywa i mam taka dziwna slime i wogole ;p moze to przez te zatoki jednak ?? ; / Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość zainteresowana Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Witam, mam podobne objawy do opisywanych, czy udalo Ci sie moze pozbyc tego problemu? prosze o odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aldona 21 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Hej. Miałam takie same objawy, nieprzyjemny zapach z ust, na który nie miała wpływu dieta, bądź cuda wianki z płukaniem ust, ponieważ smrodek był spowodowany (tak po polsku) zwężoną dziurką w nosie (10% przepływu) przez co wydzielina nie mogła się wydostać i powstało zapalenie. Dostałam 2 antybiotyki, coś na rozrzedzenie wydzieliny i kropelki i pomogło po 3 dniach. Po drugie przy takiej krzywiźnie nosa (z zewnątrz jej nie widać) konieczne jest usunięcie kawałka chrząstki w nosie, aby poszerzyć dziurkę, bo mimo wyleczenia smrodku objawy mogą powrócić po jakimś przeziębieniu z katarem czy cuś ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość olaaaaaaa Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Wygoogluj *candida*.... jesz cukier.... nawet w ziemniakach, kluskach, owocach. jedz duzo warzyw Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi