Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Arytmia serca i niedomykalność płatka sercowego a nerwica serca

malinqaa

Rekomendowane odpowiedzi

Mam stwierdzoną arytmie, nerwice serca i niedomykający się lewy płatek sercowy. Mam lat 15 ważę 52 kg przy 165. Na wf nie ćwiczę więc nie jest to spowodowane wysiłkiem fizycznym. Od pewnego czasu zaczęłam się niepokoić a mianowicie mój stan zdrowia się pogorszył. Jestem zmęczona niezależnie od pory dnia i tego co robię, mam bardzo częste i grosze zawroty głowy niż wcześniej, kuje mnie w sercu, czasami występują duszności i raz zemdlałam. Co może być tego przyczyną ? Ps. jestem umówiona do kardiologa na wizytę kontrolną ale muszę czkać aż do końca lutego, dopiero jak by było pogorszenie mam się udać na izbę przyjęć
*Malingaa* , wątpię aby ktoś zdiagnozował Twoje dolegliwości na odległość. Zobacz , co powie Tobie kardiolog . O terminach wizyt ,to już lepiej nie dyskutować . I tak mamy wielkie szczęście w tym kraju , że za nasze składki zdrowotne lekarze w ogóle z nami rozmawiają w przychodniach. Jeśli stwierdzisz , ze wizyta u lekarza w przychodni nie spełnia Twoich oczekiwań , odżałuj kilkadziesiąt złotych i idź do lekarza prywatnie . Zapewne rozmowa , jak i diagnoza będzie wyczerpująca.