Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Drętwienie lewej strony ciała

Gość Asia

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałam wam powiedzieć,że mam identyczne dolegliwości i też wszyscy możliwi lekarze mówia mi że to silna nerwica depresja.Miałam robione mnóstwo badan żadne nic nie wykazuje!!!nie wiem co robić dolegliwości mam już od roku.Do tego drętwieje mi jeszcze lewa noga.Moje życie to jeden wielki koszmar...
Asiu bardzo dobrze Cię rozumiem , ja od dwóch lat cierpię na nerwicę serca . Byłam u 3 kardiologów (każdy potwierdzał że jestem zdrowa)miałam setki EKG , 3xUSG serca, badanie wysiłkowe , dno oka itd.......i nic wszystko ok . Ja wciąż się boję, że dostanę zawału mam uciski w lewej piersi , pieczenie w mostku , skoki ciśnienia i jestem bezradna . Chodzę na psychoterapię , biorę leki i trochę w swoim życiu zmieniłam a lęk dalej ze mną jest , nic tylko płakać.
OJ DZIEWCZYNY JESTEM Z WAMI :( Ja z dretwieniem mam stycznosc od ok. roku. Mi nikt na temat nerwicy serca nic nie mowil.Lecze sie u kardiologa ze wzgledu na niedomykalnosc zastawki plucnej ale kardiolog twierdzi ze to dretwienie jest zwiazane z wada kregoslupa Nie wiem co myslec
ja też mam podobne objawy i też lekarze twierdzą że to drętwienie to od kręgosłupa tylko ja to zazwyczaj mam jak się mocno zdenerwuje więc nie wiem co o tym myśleć bo kręgosłup mam bardzo kiepski zwłaszcza odcinek szyjny ale czy to może powodować bóle takie przeszywające właśnie tam gdzie jest serce????
Cześć Gosieńko!Przepraszam że dopiero teraz ale rzadko tu zaglądam.Mam podobne objawy jak Twoje tylko że mi jeszcze czasami drętwieje lewa ręka i noga. Nie chce mi się żyć, nic mnie nie cieszy!Też chodzę na psycho terapie i biore leki ale jak narazie nic mi nie pomaga.A ile ty masz lat?Gdyby ci coś pomogło albo się u ćiebie zmienilo to proszę daj znać.

Witam , jestem tu pierwszy raz, trafiłam na to forum , ponieważ szukałam odpowiedzi dotyczących stanu mojego Taty, Od ponad miesiąca ma bezwładną lewą rękę, teraz doszła także lewa część wargi , a także nogi. Był na kilku badaniach i nic konkretnego nie usłyszał , teraz dostał skierowanie na tomograf głowy i szczerze, bardzo się boję , bo wszystko może się okazać, czy ktoś z Was , także miał takie objawy ? Bardzo proszę o jakieś informacje.

Gość sabina 3046

Witam, ja tez od 10miesięcy mam dretwienie całej lewej strony od samej głowy do stóp. wtedy nawet nie moge nic powiedziec bo coś belekocze , nawet jezyk mam cały drętwy. chodze na badania i wszystkie wychodza dobrze juz nie wiem co mam robić a na dodatek mam małe dziecko i nie dam rade sie nim wtedy zajmowac bo moglabym go z rąk puścic juz nie wiem co robic sily brakuje:-( pomóżcie ludzie...

Gość kamila 523

Czesc. mam pytanie bo boli mnie lewa noga , lewa strona brzucha i lewa strona glowy dziwnie sie czuje słabo mi jakos i gorąco .. dziwenie ... niewiem co jest grane bo nigdy sie tak nie czułam ... wiecie moze czym to jest spowodowane ?? jesli cos macie w temacie to dajcie znac . 36002634 pozostawiam gg . prosze o szybkie wiadomosci

Gość mam 68 lat

Od 30 roku zycia cierpie na bole lewej strony ciala,przeszedlem wszelkie badania ,ostatnia lekarka powiedziala by udac sie do znachora. Jeszcze zyje ale te bole staja sie nieznosne.Zastanawiam sie jak bezbolesnie odejsc z tego swiata. moj adres e-mail: romeksawicz47@wp.pl podobno holandia i szwajcaria pomaga?

Gość Janusz D

Witam mam 43 lata zyje w ciaglym stresie i nerwach mialem kilka wypadkow z udzialem urazow glowy do utraty przytomnosci, wstrzasu mozgu,spiaczki, padaczki pourazowej, amputacji palca, licznych ran kutych i cietych i zlaman....zycie, praca ,stress ryzyko zawodowe,sport. Od jakiegos czasu mam dretwienie lewej strony ciala i zawroty glowy drza recze ciezko kawe wypic .........Nadal zyje .... co robic?