Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Lęki, drgawki, myśli samobójcze i obniżony nastrój

czidel

Rekomendowane odpowiedzi

Od 12stego roku zycia ma takie dziwne lęki mianowicie[teraz mam 15 lat] lęk że nie dożyje 18stki myśli samobujcze drgawki ciała to jest coś takiego ze jak gadam z kims jest wszystko ok a jak jestem sam w swoim pokoju to nachodzą mmnie mysli sa mobujcze np podciąc se żyły cały czas zły chumor ciągle se wyobrazam ze prowadze samochód i walne w drzewo a najgorzej jak mam iśc rano do szkoly to niewiem co mnie opętywa ze raz jak wstalem rano to udeżyłem bardzo mocno w głową w ściane ze omale przytomnosci nie stracilem ale poszlem do szkoły a tak w sumie to 3razy se lekko naciolem zyly bo za każdym razem się opamiętywalem i wyżuciłem żyltke a tak w sumie to wiecie mam 4 siostry które sięmną nie interesują maja głeboko w d...e starsi sa schorowani ojciec na wózku matka po zawale mózgu jakoś se rade daje tylko ze jesszcze mnie dobija kurator sądowy któy jest [CENZURA] w pytanie W PYTANIU CHODZI O TE LĘKI CO WYPISAŁEM a tak wogule opowiedzialem troche o sobie
Może nie zrozumiesz od razu, ale proponuję spróbować tego co powiem. Może to wydać ci się niewiarygodne, lub gderaniem nawiedzonego faceta - ale jestem *normalnym zjadaczem ziemskiego chleba*. Gdy zobaczysz siostry, rodziców pomyśl *Kocham Cię* nie musisz tego mówić. Poczuj w sercu.Tylko pomyśl. Rób tak przez trzy dni i bacznie obserwuj ich zachowanie wobec Ciebie. Zanim to co powiedziałem odrzucisz, proszę spróbuj. Zdziwisz się... to działa. Sam robię kwadratowe oczy, że to takie proste. Tylko pomyśleć. .