Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Przyczyny chorób układu krążenia

Gość Kiepska sprawa

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Kiepska sprawa
Usunięcie albo zwiększenie ceny różnych środków leczniczych http://www.stopcodex.pl/wp-content/uploads/2009/11/lista-lekow-skreslonych.pdf Koncerny farmaceutyczne na zdrowych nie zarobią więc to jest dopiero początek.Później planują zrobić jak jest w USA-zabroni stosowania niektórych metod leczenia i nakazać stosowanie oficjalnych.Tutaj coś o tym: http://www.faceci.com.pl/r_rak_metody_konwencjonalne.html .O zabranianiu w USA gdzieś był artykuł.W przemyśle kardiologicznym jest podobna sytuacja chociaż nie aż tak rażąca.Wiele firm farmaceutycznych np. bayer to ideowi i nie tylko spadkobiercy firm które uprawiały w polskich obozach zagłady zbrodnicze eksperymenty medyczne.Oczywiście jak czegoś z tym sie nie zrobi to będzie coraz gorzej.A będzie gorzej bo np. komisja europejska składa się z wielu kryminalistów-już były sprawy np. o sutenerstwo.Dlatego kategorycznie należy nie głosować na żadną znaną partię co jest teraz w sejmie.I tv oczywiście łże.Poza tym już od przystąpienia polski do UE jakość żywności się pogorszyła.Dodawane są trucizny jak aspartamy itp. trucizny.Czy to przypadkiem nie nazywa sie terroryzm którym tak straszą w tv(w tym przypadku chemiczny)?Z tego co czytałem to wynika że świńska grypa to też broń biologiczna.Poza tym pisano że większość gmo jest szkodliwa.Na dodatek w glebie ląduje wiele trucizn jak środki ochrony roślin(ale nie ludzi) a w zwierzętach rzeźnych hormony i wspomniane wcześniej substancje gromadzące się w zwierzętach(na podstawie zasad piramidy żywnościowej) produkowanych przez światowe koncerny.Poza tym doszły mnie niepotwierdzone ale niekoniecznie fałszywe pogłoski o zanieczyszczaniu truciznami powietrza przez smugi tzw. chemtrails.Czytałem też że wiele z tych trucizn wwywołuje bezpłodność.Pisali też że w rzeczywistości to co niektórzy nazywają nerwicą wynika z zatrucia.Teraz jest się czym truć nawet jak się ktoś nie chce zatruć.Oczywiście to co opisałem to jest stan aktualny.W przyszłiości ma być gorzej ale za to dziękujcie tym co rządzą-nie tylko w Polsce ale w UE.Jak ktoś chce to podam więcej materiałów.Nawet jak się wydaje niewiarygodne to lepiej dmuchać na zimne.
Tak to już jest - 100 lat temu ludzie żyli przeciętnie ok. 60 lat i nie było trucizn a teraz przy tych truciznach długość życia zdecydowanie się wydłużyła a na zachodzie Europy ludzie żyją jeszcze dłużej( w stosunku do nas ok. 3-4 lata). A co do niepłodności - to kobiety nie chcą rodzić( sama nią jestem) bo się za bardzo zfeminizowały a tam miejsca na dziecko nie ma bo nie da się pogodzić pełnej kariery zawodowej tak jak to mężczyzna może zrobić( bo przecież nigdy nie urodzi) z macierzyństwem. Kobiety same wybrały( na szczęście nie wszystkie) kariery zawodowe a nie rodzenie dzieci.A jak jakaś feministka urodzi dziecko to tak na ogół wraca do pracy a dziecko podrzuca niani( no bo ma kasę). To jest temat rzeka i ja go kończę.
Gość Kiepska sprawa
Ale ja pisze o przymusowym ubezpłodnieniu.A przyczyny wydłużenia życia są inne-poprawa higieny a nie zastrzyki.Do tego dawniej wielu ludzi umierało z głodu.A to już nie wina trucizn.I z tego co czytałem to wynika że I dodam że to o czym pisze dotyczy kilku ostatnich lat.Więc trochę za wcześnie na pisanie.I generalnie lekceważysz problem.Jak zrozumiesz jak groźna jest sytuacja to może być za późno.Może Ci nie przeszkadzać jak będziesz bezpłodna ale ślepota i głuchota może być wynikiem takiej diety.To 1 zwłaszcza może być sprawką aspartamów.
Ja nie pisałam o przymusowym ubezpłodnieniu( co to jest za słowo) tylko o kobietach ,które z własnej woli nie chcą mieć dzieci. Druga sprawa-ja nic nie pisałam o zastrzykach , które wydłużają życie, poprawa higieny wydłuża życie ciekawa teoria( jakie to by było proste). Teraz też ludzie umierają z głodu i to tez nie jest wina trucizn. Ja już jestem poza wiekiem rozrodczym a kobiety ,które nie chcą rodzić to nie jest wina trucizn tylko mentalności tych kobiet ,które się na taki krok decydują.Może jest kilka kobiet i nie mają dzieci bo są bezpłodne ale takie zawsze były. Bezpłodność ślepota, głuchota to są choroby, które mogą się przytrafić i młodym ludziom jak każda choroba ale poza bezpłodnością to ślepota czy głuchota dotyka ludzi żyjących długo a jeżeli człowiek ma bardzo sędziwy wiek i dobrze słyszy czy widzi to jest niestety wyjątek a medycyna pracuje nad tym ,żeby jak nawięcej osób w starszym wieku i dobrze słyszało i widziało. Idąc Twoim tokiem myślenia to aspartam powoduje bezpłodność, telefony komórkowe raka, patrzenie na telewizor czy monitor uszkadza wzrok ,jadąc samochodem możemy zginąć w wypadku a Ty nie powinieneś siedzieć przed monitorem bo to też promieniuje i można dostać raka. Moja konkluzja jest taka ,że mimo wszystko dłużej żyjemy wtedy bez trucizn ale z głogu ludzie umierali , teraz z truciznami a jednak nam się to życie wydłuża.