Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Terapia chelatowa przy przewlekłej chorobie wieńcowej serca

Gość zibibasia

Rekomendowane odpowiedzi

Dobry wieczór Proszę o poradę .Choruję na przewlekłą chorobę naczyń wieńcowych.W wieku 36 lat przeszedłem operacje wszycia by-pas 5-2 siedemnaście lat miałem spokój bardzo dobrze się czułem . Niestety siedem miesięcy temu zaczęły się pojawiać bule w klatce piersiowej Dusznica bolesna miałem już trzykrotnie koronografie z wstawianiem stentów ,bule cały czas występują lekarze maja robić ponownie koronografie itd. Proszę o informacje czy terapia Chelatowa daje efekty , gdzie najlepiej ją wykonywać .Czy znacie ludzi chorujących na chorobę wieńcowa którym pomogła. Proszę o info na temat chelatacji doustnej gdzie kupić wszystkie potrzebne składniki. Następna sprawa chodzi o kuracje suplementami diety zalecanej przez Dr Louis J.Ignarro dostał NOBLA leczenie tlenkiem azotu. Czy ktoś stosuje stosował na w/w chorobę jakie są rezultaty i gdzie kupił wszystkie składniki . Bardzo proszę o informacje pozdrawiam Zbigniew adres do mnie zbigniewo135@wp.pl
Gość Kiepska sprawa
Ja bym odradził standardową ze względu na cenę.Za równowartość 1 zabiegu można kupić 2 kilogramy wersenianu sodowego-może on zastąpić w wersji spożywczej około 25 zabiegów.Ale trzeba stsować to wiecej razy i mieć dodatkowo odżywki.Do tego nie jest pewne czy helatacja pomaga czy odżywki.I najważniejsze-stosować zdrową dietę i unikać trucizn.
Dzięki za odzew ,od siedemnastu lat nie jem mięsa wołowego i wieprzowego cholesterol mam poniżej normy jak mówią lekarz profil lipidowy wzorowy palić nie palę alkohol od czasu do czasu , ruch codziennie spacer jak jest pogoda odpowiednia rower , pracuję na statkach morskich jako automatyk do tej pory było wszystko wporzo mam nadzieje że będzie tak dalej .Pytanko do Kiepska sprawa gdzie mogę kupić wersenian sodu i o jakie odżywki chodzi .