Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dziwne mocne uderzenia serca i silny niepokój

Gość Marek

Rekomendowane odpowiedzi

Ten lekko spamerski ostatni post, jesli nawet ju z musiał być to umiesciłbym na Twoim miejscu w innej partycji tego forum i uiscił za reklame..:), nie chodzi o sam temat, wiadomo o co chodzi. A Ty, gajka, wypij moje zdrowie! to Ci dobrze zrobi :) zdrowa tez może kielonka za mnie, jesli zechce::)PPP, a ja się za Was mleka napiję , haha
Witam Wszystkich.Witam Cie, Staszku. Poniewaz nie wiem, co chciałes powiedzieć poprzez ten fragment tekstu, moze mnie oświecisz : *t o umiesciłbym na Twoim miejscu w innej partycji tego forum i uiscił za reklamę..:), nie chodzi o sam temat, wiadomo o co chodzi.* Tytuł tego watku to *Dziwne, mocne uderzenia serca*.Wiec prawidłowo zamiesciłam na nim informacje osoby, ktora dzieki psychoterapii nauczyła sie panowac nad objawami nerwicowymi, w tym problemami sercowymi*. Książka Anny Polender *Pojedynek z nerwicą* pomogła mnie osobiscie w moim rodzaju nerwicy lękowej, dlatego z czystym sumieniem moge ja polecić kazdemu., kto chce wyjść z nerwicy NAPRAWDĘ, a nie *flirtuje * z nią tylko. Zmagałam sie z nerwica samotnie tak długo, gdyz kiedys nie było tak szerokiego dostepu do psychoterapii, nie bylo tak dobrych książek., Dlatego szkoda mi ludzi, (zwłaszcza młodych), którzy mogliby pomóc sobie szybciej, dzięki wiedzy, co i jak moze przyśpieszyc ich wyleczenie ( ja dzis jestem osoba bezwarunkowo szczęśliwą, ale BEZ PRACY NIE MA KOŁACZY). . .W tym tekscie nie było nic ode mnie, zacytowałam dane z ksiązki.Mam nadzieje, ze te osoby, które sa zainteresowane wyjściem z nerwicy( a takich jest tu wiekszość) skorzystaja z mojej informacji Ty mozesz z tej podpowiedzi po prostu nie skorzystac.. Pozdrawiam
Do jadwigaszpaczynska, Miałem na myśli dokładnie to co napisałem, droga Pani Jadwigo. :) Wątek merytoryczny odstawiam na boczny tor - to temat rzeka. Natomiast tutaj, ta strona ma kilku pod-tematów, -w tym o nerwicy lękowej etc. Zrobimy bałagan kładąc trening autogenny, choroby serca , wady serca i uwarunkowania bytowo-dziedziczno-psychiczne , w JEDNYM MIEJSCU :) . Zrobimy zupę może i zróżnicowaną smakowo, ale mało strawną. Proponuję osobny wątek w innym temacie, na to samo wyjdzie. Kto bardziej *swoje* uzna za ( bez lub z / konsultacją lekarską ) za li tylko zaburzenia sfery emocjonalnej tak a nie inaczej się manifestujące - skorzysta. Inni, ze stwierdzonymi bądź podejarzanymi o schorzenia serca, nie namącą sobie w głowach. Wiele jest tu osób młodych z małym pojęciem na temat, im bardziej więc rozdzielimy wątki - tym bardziej to będzie przejrzyste dla nich. Partycja - tu, w tym znaczeniu, miejsce . Reklama - tu, w tym znaczeniu, malutkie podejrzenie o akwizytorstwo w dobrej wierze). Półki uginają się w księgarniach od poradników które w wyszukany sposób mówią nam o tym o czym współczesna medycyna i psychologia mówią nam od wielu lat. Nie osądzam, stwierdzam fakt: jak apteki, tak i inne * podmioty * gosp., także autorzy i wydawnictwa doskonale orientują się jak zmanipulować i zarobić. Trening Schultza to nie odkrycie na miarę XXI wieku. Jeśli gdzieś coś przeinaczyłem lub źle zinterpretowałem, proszę wskazać , piszę z pamięci , i zmordowanym trochę , choć niby wcześnie jest :)..... pozdr.serd. GAJKA, Lepiej nie pij ! :)), ju z więcej :)):P
Doczytałem, podtrzymuję , gdzie serce tam serce, gdzie szukanie ogólnie pojętego szczescia tam jego szukanie, inaczej ten warkocz nie będzie ładnie zapleciony, ale zrobi się kołtun : Pojedynek z nerwicą, 2001 *Książka ta opisuje fascynującą historię walki i zwycięstwa nad chorobą, historię dwudziestu jeden pacjentów dotkniętych nerwicą. Dzięki własnym wysiłkom potrafili oni pokonać swoje cierpienia; dojść do równowagi psychicznej; odzyskać spokój, zdrowie psychiczne, pewność siebie i wiarę w ludzi. Wydawnictwo Gdańskie Wydawnictwo Psychologiczne* Nie deprecjonuję, polecam osobny wątek, w innym miejscu:) pozdr.