Gość A Opublikowano 28 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Czy ktoś tak ma? Lekarz mi powiedizął, że tomam i ze to niegroźne choć łatwo pomylic z rakiem, więc ska on wiedizął, że to nie rak. Czy powinnam pilnować tej nerki, powtarzac co jakiś czas badania? Czy to się moze cofnąć. Dlaczego się to robi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lunaluna Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Ja tak mam- byłam u dwóch lekrzy- każdy stwierdizł ze to przerost i tak się z tym urodziałam.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość tur Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Jeśli chcesz miec pewnośc to powinnaś wykona tomografię lub rezonans. Ja tak mam , na szczęście tomografia wykaza la, że to tylko poszerzenie kolumny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość usg Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Wada wrodzona nerki bez znaczenia klinicznego . Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi