Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Mrowienie w okolicy kostek przy wyprostowaniu stopy

Gość Kam

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Mam pewien problem ze stopą. Nie wiem za bardzo jak to określić ale jest to mniej więcej tak że gdy ją mocno wyprostuję to czuję takie jakby mrowienie w okolicach kostek, mam wrażenie zimna, trwa to moment i znika. Co to może być? Parę dni temu robiłem badania krwi, wyszły bardzo dobrze, ob w porządku więc chyba nie ma możliwości by był tam stan zapalny. Będę wdzięczny za odpowiedz.
Gość nie jestem jasnowidz
a ile masz lat,czy masz dobry cholesterol.Czy z krązeniem u ciebie jest OK?Jeśli to z krążeniem coś ,to może wenoforton by ci pomógł,ąle tylko lekarz musi stwierdzić czy nie ma przeciwwskazań do użycia.Cóż mozna doradzić jak nic o pacjencie nie wiadomo,czy na cos choruje,czy bierze jakieś leki itp.
Mam 20 lat, uprawiam sport ale nie zawodowo, tylko dla przyjemności. Jeśli chodzi o krążenie to nie wiem czy jest w porządku czy nie. Na nic nie choruję i nie biorę żadnych leków. Nie wiem za bardzo jak opisać to uczucie, które mam przy ruchu tą stopą. Występuje to tylko w lewej nodze i pojawia się co jakiś czas, to nie jest tak że mam to cały czas. Na pewno jest takie uczucie chłodu, nie wiem czy można to określić mrowieniem, sam nie wiem... Nie potrafię za bardzo opisać tego odczucia... :(

i co lekarz ci powiedział , mam podobny problem, mrowienie drżenie , pulsowanie co jakis czas w lewej stopie ok miesiąc i nie mogę sie tego pozbyc .masuje noge ale to nic nie pomaga.mam 31 lat.moje odczucie to takie jakby krew ciężko przepływała przez żyłę