Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Od jakiegoś czasu mam problemy z mięśniami, odczuwam kłucie, drżenie, ogólnie mięśnie są bardzo napięte. Poza tym czuję się senny i zmęczony. Dziś dostałem wyniki badań krwi i moczu, jeśli ktoś się na tym zna to niech napisze czy coś z nich wynika? Będę bardzo wdzięczny. Morfologia HCT - 49.8 RBC - 6.11 HGB - 18.6 WBC - 8.5 MCV - 81.5 MCHC - 37.3 MCH - 30.4 RDW-SD - 34.3 PLT - 239 MPV - 9.7 PDW - 11.2 P-LCR - 23.1 LYM - 3.5 %LYM - 40.8 MXD - 0.7 %MXD - 8.9 NEUT - 4.3 %NEUT - 50.3 OB - 2 MOCZ Barwa: słomkowa Przejrzystość: zupełna Odczyn: kwaśny ph5 Ciężar właściwy: 1.019 Białko: nieobecne Cukier: nie wykryto Bilirubina: nieobecna Urobilinogen: w normie Ciała ketonowe: nieobecne Nabłonki płaskie: pojedyncze w polu widzenia Leukocyty: obecne w polu widzenia w ilości 1-3 Kryształy (1) szczawiany wapnia ... pojedyncze w preparacie BIOCHEMIA Glukoza: 5.03 Potas: 4.19 Sód: 144.90 Magnez: 1.13 IMMUNOCHEMIA TSH - III: 3.490 ASO ilościowo: 23.0
Gość sprinterka

Wydaje mi sie że powinienes zazywac w tabletkach wiecej magezu i potasuto chyba pomoze...mnie co chwile bola,ciagniecie miesnie i td.a jestem osoba trenujaca i jest to uciazliwe..a wszyscy learze ...nawet sie mna nie zainteresuja...