Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zmęczenie po spacerze i wejściu na schody a chore serce

Gość jureczek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich bardzo serdecznie?* Jestem na tej stronie pierwszy raz, po przeczytaniu Waszych smutków i radości postanowiłem też się przyłączyć. U mnie wykryto NP prawie pięć lat temu, też się leczę w W-wie na Płockiej. Przeszedłem trzy cewnikowania dwie kardiowersje i jedną ablacje, nie mówiąc o szeregu innych badań, obecnie jestem na sitaksętanie sodu i sildenafilu. Wierzę tym osobą co po przyjęciu tych leków czuli się nie zbyt dobrze, najgorzej było po sidenafilu, myślałem, ze to będzie koniec i odstawiłem bez wiedzy lekarza, za co mi się oberwało trochę i po krótkiej przerwie powróciłem do tego leku. Też miałem kilka potężnych dołów ale jakoś z tego wyszedłem, obecnie czuje się całkiem całkiem, męczą mnie schody i spacery po niewielkich wzniesieniach. Najgorzej jak się ma daleko do W-wy a przyjdzie kryzys to w normalnych szpitalach mają problem z leczeniem tej choroby. Można byłoby jeszcze dużo pisać na ten temat. Polecam W-we tam są naprawdę dobrzy lekarze i personel również. Co do latania samolotem? pytałem lekarzy w instytucie i dostałem odpowiedz negatywną, a chcę lecieć do Irlandii i wacham się. Ktoś pisał, ze na krótkich odcinkach można, zapytam jeszcze raz. Pozdrawiam Wszystkich i życzę zdrowia i pewności siebie, najważniejsza silna wola i nie poddawać się!!!!!!!!!!