Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Natrętne myśli o śmierci przy nerwicy serca

Gość alinka56

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie jestem tu poraz pierwszy chociaż często czytam na waszym forum tak jak wy mam nerwice serca trwa to już pare lat biorę leki ale jest mi ciężko czasami mam dość dopadają mnie dziwne myśli raz boję się że umrę a następnym razem mam chęć coś sobie zrobić napiszcie jak wy sobie radzicie
Witaj. Podam Ci kilka informacji, które moga Ci pomóc wygrac z nerwica.1(wejdź na link http ://moja-nerwica.republika.pl/ Jest toi historia człowieka, który wyszedł z nerwicy lękowej, bogatą w naprawdę wspaniałe informacje dot.objawów nerwicy, powodów jej powstawania i jak sobie z nimi radzic. 2(wejdź w googlach na *autoryzowany wywiad z Bogiem* (autor Łamek(. Gdy otworzy się strona, ten wywiad jest w drugiej pozycji od góry 3)podaję Ci link pod którym obejrzysz film *Sekret* oparty na książce Rhondy Byrne*Sekret*, ktorej kupno podpowiadam( jest w hurtowniach, kosztuje 30 zł) Oto link http:michalpasterski.pl/filmy-video/the-secret-polskie-napisy/ Ten film podobnie jak i książka dot.wpływu pozytywnego myslenia na jakość naszego zycia i zdrowia. 4)jesli masz problemy z napierajacymi negatywnymi myslami wejdź na link dot.wyleczenia sie z nerwicy natręctw myslowych uczestniczki tego forum.Sa w nim bardzo dobre materiały psychologiczne, jak sobie radzić z natrętnymi myslami. Oto link http://forum.kardiolo.pl/temat4133.htm Poza tym zapraszam Cię na moje watki na commedzie ( na nerwicach pt*Lęk jest naszym przyjacielem* oraz *Nerwica a sens życia*.Nauczyłam sie byc osobą BEZWARUNKOWO SZCZĘŚLIWĄ niezależnie od doświadczenia w zyciu przemocy w rodzinie, nerwicy lękowej, choroby nowotworowej itd.Wiele moich przemysleń psychologicznych zapisuję wierszem.Oto próbka: Wolimy w ślepych tkwić zaułkach, uciec w chorobę, bawet w śmierć, byle nie stawiac czoła problemom, byleby tylko nie zmieniaę sie ! ------------- Jestem *chronicznie * szczęśliwa, choć zycie mnie nie rozpieszcza, cieszę sie samym istnieniem, nieważna jest cała reszta ! Na wątku dot. lęku zainstalowałam wiersz pt*Smierć samobójcza*, którego przeczytanie Ci podpowiadam, po to , zebyś straciła chęć na samowolne odejście .Pozdrawiam
Gość beata anna bb
ja tez zyje z nerwica serca typu leki strach dusznosci ok 3 5 lat moja wygrana przez i tylko modlitwe a takze wylewanie jajka i wosku i szczere oddanie sie bogu i robilam to sama takze potrafilam pomoc kilku osobom w ten sam sposob jestem szczesliwa mimo twardego zycia mowia mi jak ty to robisz a ja nigdy nie gniewam sie na nikogo wszystko wybaczam luie pomagac traktuje jednakowo ludzi nie obrazam sie odwiedzam pana i matke jego w kosiele i czuje sie na wyzynie i zawsze mowie boze wybacz mi boze prosze cie boze dziekuje ci i jest mi pszykro jlekcewazenia przez ludzi pana a jest on lekiem na wszystko za darmo trzeba go tylko umiec wziac beata anna bb